barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 2 sap bodrumda tatil yapcaz. tavsiye lazım. önceliklerimizi yazmak gerekirse; - Denizi temiz, güzel olacak, bodrum merkezin denizi temiz değil diyorlar mesela. - Eğlenmek ana amaçlardan olacak. bu hem güzel beach clublar olsun, hem de gece eğlencesi olsun artık aklınıza ne gelirse. Bu yüzden bodrum merkeze ya da başka yerlere ulaşımı kolay (geç saate kadar minibüs vs) olan bir mevkide olsa iyi olur. - Son olarak herşey dahil otellere gerek olmadığını düşünüyorum. Otelde zaman geçirmicem. Dolayısıyla büyüm bir kompleks olmak zorunda değil. Hani 4 havuz, bilmem kaç tane bişi gibi. Ama gene de gidip bi apartman dairesinde de kalmayalım. Güzel, temiz ve güvenli olsun. - Tabiki fiyat konusu da önemli. Gidip de 140tl filan baymıyalım 2 sap gidilen tatile. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 sap olarak çıkmak için geç kalmışsınız, 1x kız varsa direk 10x apaçi konumundasınız genel olarak denizi gördükten sonra apartman dairesi de olur otel kasmayın ne kadar dışarda durcam desenizde odada takılınca 4duvar iyi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ancak zaman buldum. hatta daha bulmadım da bulacam yakında. kafa dinleme tatili değil. o açıdan dedim. kız olarak da ne kaldıysa bahtımıza artık sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Eylül geçti gidiyor, bu saatten sonra Bodrum'da çok eğlence olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Marmaris full turist abi bodrumda kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 mevcut kızları da kaçırmamak iç,n pastel renklerde havlu ve kadın plaj çantası kullanın sabah erken saatlerde piyasa yerlere bırakın, aa burda kız var herhalde yanına serileyim bende şeklinde gelen avlarınızı bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 banada ekim 16 17 de falan gidecek yer tavsiyesi lazım la.antalyadan baska denize girilecek yer kalırmı ki memlekette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yüzceksen ölüdeniz manzara ve yüzceksen kaş nem ve yüzceksen konyaaltı rus nem ve yüzceksen kemer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar