Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

daoc a baglanamiyorum yardimm!

Gladric

Öne çıkan mesajlar

oyundan ciktim restart atmak icin. sonra tekrar acamaya calistigimda patch ekraninda durdu ve hi bi hareket yok sanki serverlar bakima alinmista kapali gibi ben neti kontrol ettim net duzgun calisir bi vaziyette o ara iste yazi cikti cannot connect to update servers heralde server down dedim irc ye girdim sormaya sordum millet oyunda oynuyo herald tan check ettim acik serverlarda kafaya almiyolarmis yani. iste boyle sorun neden olabilir anlayamadim bilen bişrileri varsa yardim lutfen[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4

Sosyal ağlarda paylaş

ben de şimdi ml4 raidden çıktım
senin mesajı görünce tekrar denedim giriyo :hmm:
zonealarm falan varsa o yapıyo olmasın? bazen bende o ekranda donmaya sebep oluyo da[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben böle olduğunda dosyaları check ettiriyorum...
Başlangıçta update sayfası açıldığında aşağıda bir check kutucuğu var onu onayla ondan sonra ok'a bas tektek binlerce dosya check ediyor o zaman olması gerekir...

Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer]
Kibos [LVL50 3L5Necromancer]
Gallon[LVL20 İnfiltrator]
Azo [LVL43 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

bağlanmıyor derken sen toa'ya çift tıkladığında karşına ok cancel 'lı bir menü çıkmıyormu?[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer]
Kibos [LVL50 3L5Necromancer]
Gallon[LVL20 İnfiltrator]
Azo [LVL43 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

Anti virus programın varsa disable et eğer daoc.exe (artık neyse adı dosyanın) yede bulaştıysa çalıştırmıyor bu sorun bende oldu.Oda olmazsa hiçbişey çalıştırma sadece update ekranında bekle sadece o açık dursun yani önünde oda olmadı firewall u disable et oda olmadı bi format at bunlar aklıma geldi...
işallah olur.[signature][hline](_::_____::_)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...