NotoriuS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Belki bıkmış olabilirsiniz ama bir sorum var Nebula scp lerinde "bu alanda ceseleri yağmalayamazsınız" die bir sorun var ve bir türlü düzeltemedim.Scp lerde ilgili satıra da rastlamadım arama yaptım fakat cvp gelmemiş.Yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 net olarazk hatırlayamıyorum ama map.scp yi sen bi aç ordan regionu editle o pazar alanındaki regionda yağmalayamazsınız olayı var.. ya regionu kaldır direk yada regions tan regionu editle yağmalama olayını bul. ayrıca aramayı windowz da yaptıysan zaten bi sonuca ulaşamaman çok normaldir git bi tane arama hedesi çek.[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 itemb7.scp den corpse scripti var.(en baştaki bölüm). oradan dclick'teki if !() if !( == ) if () || () || () message [bu alanda cesetleri yagmalayamazsiniz] return 1 endif endif endif bölümünden hangi alanı çıkartmak istiyorsan sil.mesela ordan delucia eventini kaldırırsan delucia da loot yapabilirsin.sfdadfasfasga[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar