hella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Yeni port açıldı hatta bizim okuldan bilmem kaç kişi abone oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 edirneye ne zaman gelicek bunnar bea off[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Heheh bugün yine bi mektup geldi[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben arayıp sordum bi miktar port gelmişti ama 2001 yılından başvuru yapmış sıra bekliyenlere verildi dediler yeni ihale açılıcakmış onu beklicekmişiz artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Yoo. Arkadaşımın söylediği, ''Oğlum, baban bugün dsl için başvurmuş yarın geliyolar'' dedi ve cidden bi gün sonrada bağlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 waloa paşalar gibi kablo kulanıyorum boşverin adsl i[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 fiyat farkı var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bendede kablo var da 75 kaat falan geliyo kablo adsl 49 kaat bugün bağladım modemi falan ama user name ve pass alıcam onun için numara verdiler arıyıp alcakmısım paso meşgul çalıyo düşürebilirsem alcam passin başka yolu yokmus telekoma gittim sordum simdi suan kablo hattım takılı ay sonu kapatıyom kabloyu[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 KEsinlikle yasaklanması gerekiyor böyle topiclerin insanın içi cız ediyor şansıma tüküreyim ne mektup geldi nede birşey.Siz siz olun Üsküdarda oturmayın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 virus gel bizde kal hehe oda pek beniş değil ama atarız bi yatak daha suan hem adsl hem cable var adsl yarın açılıcak baglantı :) yarın unide olucam cuma baglanıcam adsl den hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: hella, 20 May 2003 15:46 tarihinde demiş ki: Yoo. Arkadaşımın söylediği, ''Oğlum, baban bugün dsl için başvurmuş yarın geliyolar'' dedi ve cidden bi gün sonrada bağlandı. haydaaa bana nie yalan söledilerki benim almamı istemiyolarmı acaba??? bu arada adsl modem fiyatları nedir bilgisi olan varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Alıyorsun ultradan 128 lik kablo bağlantıyı ne adsl be başka bişi 192 olaraktan kullanıyorsun canavar gibi ultra saolsun hep daha fazlasını sunuyor.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Bu arada yeni başvuru yapıpda hemen bağlatan arkadaşlar hangi santrallere bağlı yazabilirlerse sevinirim mesela gayrettepeye bağlı olup yeni başvuru yapıp bağlatan varmıki acaba? Bu arada 100 milyona modem + filitre buldum biri yurt dışından getirtmiş sanırım iyi bir fiyat ? Modem için şöle demiş ; Efficient Networks 3060 PCI Adsl Modem Alcatel Chipset Win98/ME/2000/XP uyumlu suruculer Telekom sebekesi ile %100 uyumludur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya bugün telekoma gittim edirnede. kadın geldi form doldur bağlayalım dedi. numaramı bi yazdım. 235 li numaralarla başlayanlara henüz veremioruz hat oralarda yok dedi. kafayı yiyceeeeem ya :( bizim semt de yok. böhüüü[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bizim evin yanında telekomda nerelerde var hizmetleri nerden öğreneceğim acaba?[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Gariban orduma katılın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 burdan öğrenebilirsin [Bu mesaj mrtolga tarafından 21 May 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ne adsl var ne kablonet var..sanki dağ başında yaşıoruz... gerçi bi anlamda dağ başı sayılıo r. hisarüstü..[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 lol adsl bendeki baglantiyi 2.369.000.000 e veriyomus ben 30 milyon veriyorum soyuyolar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 tr internet konusunda en geri ülkelerden biri bu nedenle. bazı ''gelişmemiş'' dediğimiz ülkelerden bile gerideyiz ''gelişmekte'' olan bi ülke olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: DynamicK, 21 May 2003 01:35 tarihinde demiş ki: virus gel bizde kal hehe oda pek beniş değil ama atarız bi yatak daha suan hem adsl hem cable var adsl yarın açılıcak baglantı :) yarın unide olucam cuma baglanıcam adsl den hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Valla Dyna hertürlü teklife açığım :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar