MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Çooooook uzun zaman önce ((: ADSL başvurusu yapmıştım ve port olmadığını söylemişlerdi.Sıraya sokmuşlardı.Dün de bir posta geldi işte başvurunzuuz yapabilirsiniz sıranız geldi diye (: ama ben kabloya geçtim sizce ADSL dahamı iyidir? Kullanan varmı kablo ile kıyaslarsak ? yoksa ikisde Turk Telekom olması olayı eşitliyomu (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Valla normalde adsl tabıkıde daha ıyı,hem daha hızlı hem daha ucuz.ama tabı modemı cok ama cok daha pahalı. Ben ızmırde bır kablo abonesı olarak,adsl ye gecmem.ızmırde sorunsuz nerdeyse kablo.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Yakında ADSL modem ihrac etmeye başlıyoruz yaklaşık 50-90 Euro arası olacak maximum. Üşenmeyip telekoma başvursam daha bile kısa sürer ama malum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Nerde oturduguna bagli kablonun performansi, bakirkoy/ist'te cok kotu mesela kablo. Ben de yeni gectim adsl'e standart modem veriyolar 100 ya a 110$ corecess 3112 markasi, sigara paketi kadar bisey. 1 haftaya kadar baglanabilicem ama bana baglanmam icin ttnet'ten user name password vermediler nerden alicam bilen var mi?[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 şimdi şöyle açıklamakta doğru olabilir.. ben cableye geçtim fena değil sanırım adsl gelmesi iki taraf arasında yarışmı olacak ne.. neyse adslde santrale yakın olman önemli uzak olursan sanıyorum belli aralıklarda hız düşüşü yaşıyormuşsun?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 yakin sayılırda kablo daha iyi gibi ozamn yani ne bilim dahamı oturmuş desem[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 valla benim hiç 13,5k ya düşmüyor cidden.. hatta gece benim kablo 20-25k ile down yapmıştı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 64k lık kabloyla 11 12kb dl ediyom acaba dsl mi alsam modeme vericeğim parayı zatan yaz sonuna çıkartırım bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 İsyan mı etsem nedir ya? Yaşadığım yerde ne kablo var ne adsl... İnsanların hem adsl hem kablo imkanı var. böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 iyiya işte yoksa 2 side ne güzel onumu alsam bunumu alsam derdiniz olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Hatta "ulan acaba girmesemmi, aybaşında patlayacak" sıkınısı insana yetiyor... Kazandığımı telefona yatırıyorum.. Kazanmamış oluyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 isyan mi etsem kafayi mi yesem benim ulkemde niye yok guzel musluman kardeslerimin bu kici kirik kanadalilardan ne eksigi varda oralarda aci cekiyorlar. burda internet 29 dolar ve 10mbit baglantini sak diye bagliyorlar bi gunde tek sorunu LIMIT VAR :) gene sukredin sizde limit yok :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 limiti yüksek olandan bağlat sende:) 29 dolar diyonda burda 29 dolara net desen kıçları ile güler millet:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 limitsizi var ayni hiz 500 dolar ayda ehe[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 limitsizi var ayni hiz 500 dolar ayda ehe[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben antalyaya gelmesini bekliyorum bende coook önceden başvurumu yaptım hade hayırlısı[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Yakında yanıt gelirde salla kablonet daha iyi gibi ya ne bilim alıştım artık[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Eno direk digiturk al ve onun uzerinden sadece dial up baglanma parası vererek (su anki ile aynı durum ) acaip hızlı nete kavuşabilirsin hemde digiturkun olur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 walla su durumda kablo daha avantajlı gibi geldi bana özellikle ultra kampanya ile paketlerdeki hızı bir üst paketteki hıza terfi ettirdi yada öyle işte dl hızları baya arttıda.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 birde cable a alıştınmı başka bir şeye geçmek zor oluyor ne bilim bilgisayarı açınca internette olma hissi çok güzel birşey (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 adsl de baglanma 2-3 sn sürüyo cokda kötü degil 3 sn geç gireyim ama yarı fiyatını veriyim ayrıca avrupa pinglerimde cableden daha iyi olsun :) adsl rulaz port ihalesi bitsin açılsın direk alıcam[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: KARAMURAT, 09 May 2003 21:20 tarihinde demiş ki: walla su durumda kablo daha avantajlı gibi geldi bana özellikle ultra kampanya ile paketlerdeki hızı bir üst paketteki hıza terfi ettirdi yada öyle işte dl hızları baya arttıda.[hline]Thief of Paticik ama o yei üyelere eski üyeler öle deil yani ark yeni üye 64k lıkla 20 ye yakın ben eskiyim 64k lıkla 12 anca oluyo said: [b]DynamicK, 09 May 2003 21:59 tarihinde demiş ki: adsl de baglanma 2-3 sn sürüyo cokda kötü degil 3 sn geç gireyim ama yarı fiyatını veriyim ayrıca avrupa pinglerimde cableden daha iyi olsun :) adsl rulaz port ihalesi bitsin açılsın direk alıcam 3 sn deil 5 sn geç giriyim daha az veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 adsl de standart 128/32 var aylık 49 milyona pc yi açıyorsunuz ve dial up gibi baglanıyorsunuz ama bu anında giriyo dial gibi bi saat nuımara cevir düşür vsvs yok[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Yeni port açılmış[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Yeni Port açılmadı daha açılsa sitede yazar demi gazteye cıkar pc dergileri haber yapar :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar