vimpir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Arkadaslar garip bir soru oldugu icin buraya acmak istedim :). 998 tane arkadasim var ihtiyacim olan parcalari duvarimda yayinlarsam aninda geliyor ama istek yollarsam gelmiyor her istedigimi duvarimda paylasmak istiyorum baya aradim yalniz bununla ilgili birsey bulamadim
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ben ve panpamı da ekle 1000 yapalım seni yarına, hadi he de halledelim şu işi, hade
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 oyunun olusturdugu linki ben nasil olusturabilirimki ?
loop Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ya bende tatilde sadece tarlalarla ilgilendim acayip geri kalmışım, her taraf işgal altında bir şey yapamıyorum. Bu arada duvarda yayınladığımda , demişsin, yani daha önce bir şeyler yayınlamışsın galiba, o nasıl oldu ?
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 random calisiyor cozemedim hala bazen duvarda paylasman icin popup olusturuyor yada arkadas listenden secmeni istiyor surekli duvarda paylasabilsem ihya olucam
loop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 E&A da gecesini gündüzüne katmış arkadaşlar var, üşenmezsem sorayım bari.. Bu arada bende 10 tane fake face hesabı açtım, lazım olan malzemeyi o hesaplara girip gönderiyorum :) Tabi bir hayli vakit aldığı için her zaman yapmıyorum.
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yok onunla ugrasamiyorum hesap actim 1000 kisi var suan deli gibi hediye geliyor ama istediklerimi hizli toplamak icin duvarda yayinlamaya ihtiyacim var :)
Öne çıkan mesajlar