aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 http://www.philips.com.tr/c/kulakliklar/sho9577gb_10/prd/ Şu kulaklığın mikrofonsuz olanını dnr'dan 49TLye aldım. 100TLye satılan cx200den bariz daha iyi. CX300 70e falan satılırdı bir zamanlar sennheiser'ın fiyatları çok uçtu. Eğer telefonla kullanmayacaksanız 49 TL keisnlikle çok çok iyi fiyat, şiddetle tavsiye olunur. Zilyon tane renk seçeneği ile hipster arkadaşlarda beğenecektir.:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kulak içi olmayan önerebilir misiniz ? Baktım biraz hep kulak içi linklemişsiniz. Sağ kulağım, kulak içi kulaklık kabul etmiyor. Kaliteli, dışarıya ses geçirmeyen neler var ? Parası pek önemli değil, kaliteli olsun fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 aktiftablet said: http://www.philips.com.tr/c/kulakliklar/sho9577gb_10/prd/ Şu kulaklığın mikrofonsuz olanını dnr'dan 49TLye aldım. 100TLye satılan cx200den bariz daha iyi. CX300 70e falan satılırdı bir zamanlar sennheiser'ın fiyatları çok uçtu. Eğer telefonla kullanmayacaksanız 49 TL keisnlikle çok çok iyi fiyat, şiddetle tavsiye olunur. Zilyon tane renk seçeneği ile hipster arkadaşlarda beğenecektir.:p specked kulaklığı ben de düşündüm de, şöyle bir şey okudum sen ne düşünüyorsun, öyle bir şey yaşadın mı? "All positive aspects aside, it's pretty annoying. Why? Above the volume buttons, the fabric which the wire is made of makes "static"/noises of rubbing. I wouldn't recommend using it when walking/running only for your computers where you are sitting still in a chair." ya da adamdaki mikrofonlu olduğundan dolayı bir fark var mı kablosunda, ondan mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Adamın söylediği durum, evde gece vakti ses kısıkken falan rahatsız ediyor. (edit: tlf görüşmesi yaparken de rahatsız edebilir) Ama dışarıda zaten daha yüksek sesle dinliyorsun ayrıca ortam sesi falan derken hiç ama hiç farkında olunmuyor o sesin. Ben şahsen ilk başta kablo kaplamasını o şekilde örme yaptıkları için tercih ettim. Çünkü çok daha pahalı kulaklıklarımın hep kabloları parçalandı daha adam gibi eskitemeden. Ama bunun kablosu hem çok sağlam görünüyor, hem de rast gele cebe tıksanız bile açılması imkansız düğümlerle karşılaşılmıyor. Bir de klasik philipsler gibi tizleri darmadağın geliyor bu kulaklığın orada sennheiser biraz daha iyi. Ama 50TLye bundan iyi kulaklık bulunabileceğini sanmıyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 brainwavz m4 geldi su an burn e bıraktım ama ilk izlenim olarak izolasyon cok iyi diyebilirim basslar da fena degil gibi cok etkili degil ama dolgun cx300 e gore mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ona o kadar para verdin ama ne dinliyorsun abi? demet akalın falan... uptıs uptıs uptıs uptıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 10 sene falan once philipsin gaz maskesi takan surat kilikli kulakliklari vardi kulakici olmayan o muhtesemdi ya Roqq said: Kulak içi olmayan önerebilir misiniz ? Baktım biraz hep kulak içi linklemişsiniz. Sağ kulağım, kulak içi kulaklık kabul etmiyor. Kaliteli, dışarıya ses geçirmeyen neler var ? Parası pek önemli değil, kaliteli olsun fark etmez. sennheiser mx200 ucuz ve standart kulakliklar icinden en makul sesi veren bence ama sesi disariya verme almayi bilemiyorum veya daha pahalli olan headsetlerden alacaksin, burada kizilhacin dagittigi kirmizi dr. drelerden var herkeste sesi cok abarttiklari halde disariya muazzam bisey gelmiyor, onlara bak istersen de hic alip dinlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 dasaaa said: ona o kadar para verdin ama ne dinliyorsun abi? demet akalın falan... uptıs uptıs uptıs uptıs Korax gormesin olm bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 abi tamam da demet akalın yahu. BİLDİĞİNKALİTESİZDANDİKMÜZİKYAPIYOR! gaz vereyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hah simdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar