Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Hayret bişi ya, haber niteliği göremediler heralde.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ben duydum bi patlama sesi acıbademden ama maça hazırlanırken[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Head Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 top atsan duymam[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Olay organize bi olay ama başarısız oldu, üstüne gidilmesi lazım da ses seda yok ya. Reyting vermicek diye yayınlamıyolar.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 saat 18.00 dan beri uyuyorum , yeni uyandım . neler olmuş bea dünyada .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bu patlatan terörist bozuntuları bazen düşünüyorumda yanımızda geziyor bazen aynı bakkala giriyoruz aynı sokakdayız fdsfds bi tuhaf olduyor insan.[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Hödöö:)
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: yanlizcocuk, 29 Eylül 2004 04:47 tarihinde demiş ki: Bu patlatan terörist bozuntuları bazen düşünüyorumda yanımızda geziyor bazen aynı bakkala giriyoruz aynı sokakdayız fdsfds bi tuhaf olduyor insan. şu an tam arkanda hatta !!![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 federaller olayla ilgileniyor.panige gerek yok[signature][hline]kofte+piyaz
Öne çıkan mesajlar