Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköyde patlama???!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmir hsbc bankasındaa ses bombası patlatmı$larda hangi semt bilmiyorum.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
ilk yari bitti birileri dışarda silah sıkıyo fener maçiyla alakalimidir acab ?[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Mesaj tarihi:
Abi kadiköyde dediğin minibüs caddesinde fakültenin hemen karşısında bomba ihbarı yapılmıştı polis yolu kesmişti ve paketi (bombada olabilir bilmiyorum) patlattı bir sorun yok.
Not:Tam eve gelirken oldu polis patlatırkende oradaydım gördüm sonra minibüs devam etti yan yollardan...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
Allah belalarını versin! Dayımların evinin hemen yanında patlamış bomba(adana hsbc binası). El kaideden şüpheleniyolarmış. Dayınların butun pencereler aşaa inmiş. Kuzenimin ödü .okuna karışmış. Az önce konuştuk telefonla. Eve haberciler dolmuş.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
said:
kawa, 28 Eylül 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
Abi kadiköyde dediğin minibüs caddesinde fakültenin hemen karşısında bomba ihbarı yapılmıştı polis yolu kesmişti ve paketi (bombada olabilir bilmiyorum) patlattı bir sorun yok.
Not:Tam eve gelirken oldu polis patlatırkende oradaydım gördüm sonra minibüs devam etti yan yollardan...

bizim yakınımız bende feneryolunda oturuyorum ama hiç patlama sesi duymadım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Mesaj tarihi:
fener maci daha onemli oldugu icin haber kanallarinda bile yok. kimse olmedi hem, haber degeri de tasimiyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ahuhaha..
evet bircok kanalda verilmedi bile.. ben ntv de izledim orda da pek uzerinde durulmadi. hani sok sok sok flash flash flash seklinde birsey olmadi :-P
  • Yeni Oluştur...