Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sanırım bomba patlamış kadıköyde bi bankada doğrumu acaba bana şuana kadar 2-3 kişi söyledi bunu sizin bir bilginiz varmı?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hass?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 izmir hsbc bankasındaa ses bombası patlatmı$larda hangi semt bilmiyorum.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Hem ist hem izmirde. Ölü veya yaralı yok.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ohh..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hade ya.. du bakalim haberleri acalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 :([signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ilk yari bitti birileri dışarda silah sıkıyo fener maçiyla alakalimidir acab ?[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 avp belki ama zor bi ihtimal gibi.. fb yeniliyor niye seviniyor gibi silah falan sıksınlarki..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Abi kadiköyde dediğin minibüs caddesinde fakültenin hemen karşısında bomba ihbarı yapılmıştı polis yolu kesmişti ve paketi (bombada olabilir bilmiyorum) patlattı bir sorun yok. Not:Tam eve gelirken oldu polis patlatırkende oradaydım gördüm sonra minibüs devam etti yan yollardan...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 fb nin yenilmesine herkez uzulmuyoki orc lord bide boyle dusun[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 daverc tabi o ihtimalde varda daha maç bitmedi :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Allah belalarını versin! Dayımların evinin hemen yanında patlamış bomba(adana hsbc binası). El kaideden şüpheleniyolarmış. Dayınların butun pencereler aşaa inmiş. Kuzenimin ödü .okuna karışmış. Az önce konuştuk telefonla. Eve haberciler dolmuş.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 www.ntvmsnbc.com/news/288972.asp[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oha yani bayağı olmuş patlama.. cinnah'da da olmuş..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Yuh. 4 şehirde birden ha? ben de sadece adanada oldu sandım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 istanbul, izmir, adanada es zamanli patlama olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 chip bişeymi ima ediyo acaba. eh[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 nuke kuzenim ödü tarzı bi şey yazmış, bi anda kalbim çarptı lan oha kuzenim öldü diye okudum[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Aynen melancholy gibi oldum... Geçmiş olsun hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: -Melancholy-, 29 Eylül 2004 00:23 tarihinde demiş ki: bi anda kalbim çarptıundeadler sardi dort bir yanimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: kawa, 28 Eylül 2004 22:46 tarihinde demiş ki: Abi kadiköyde dediğin minibüs caddesinde fakültenin hemen karşısında bomba ihbarı yapılmıştı polis yolu kesmişti ve paketi (bombada olabilir bilmiyorum) patlattı bir sorun yok. Not:Tam eve gelirken oldu polis patlatırkende oradaydım gördüm sonra minibüs devam etti yan yollardan... bizim yakınımız bende feneryolunda oturuyorum ama hiç patlama sesi duymadım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 istanbuldaki benim oda arkının 10m ötesinde patlamıs. herif dumur tabi :) allahtan bisi olmamıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 fener maci daha onemli oldugu icin haber kanallarinda bile yok. kimse olmedi hem, haber degeri de tasimiyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ahuhaha.. evet bircok kanalda verilmedi bile.. ben ntv de izledim orda da pek uzerinde durulmadi. hani sok sok sok flash flash flash seklinde birsey olmadi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar