Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköyde patlama???!

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

izmir hsbc bankasındaa ses bombası patlatmı$larda hangi semt bilmiyorum.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
avp belki ama zor bi ihtimal gibi.. fb yeniliyor niye seviniyor gibi silah falan sıksınlarki..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 13)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*

Sosyal ağlarda paylaş

Abi kadiköyde dediğin minibüs caddesinde fakültenin hemen karşısında bomba ihbarı yapılmıştı polis yolu kesmişti ve paketi (bombada olabilir bilmiyorum) patlattı bir sorun yok.
Not:Tam eve gelirken oldu polis patlatırkende oradaydım gördüm sonra minibüs devam etti yan yollardan...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belalarını versin! Dayımların evinin hemen yanında patlamış bomba(adana hsbc binası). El kaideden şüpheleniyolarmış. Dayınların butun pencereler aşaa inmiş. Kuzenimin ödü .okuna karışmış. Az önce konuştuk telefonla. Eve haberciler dolmuş.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kawa, 28 Eylül 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
Abi kadiköyde dediğin minibüs caddesinde fakültenin hemen karşısında bomba ihbarı yapılmıştı polis yolu kesmişti ve paketi (bombada olabilir bilmiyorum) patlattı bir sorun yok.
Not:Tam eve gelirken oldu polis patlatırkende oradaydım gördüm sonra minibüs devam etti yan yollardan...

bizim yakınımız bende feneryolunda oturuyorum ama hiç patlama sesi duymadım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...