Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Selamlar.Arabayı bugün detaylıca bi temizlettim iç dış.Eve gelirken klimayı açtım.Hafif bi uğultulu motorumsu ses yapıyor.Acaba bi yerleri ıslandı ondanmı nasıl becermiş olabilirler? Biraz bekliyeyim mi geçer belki? 2004 1.4 astra araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Selam, Yaprak ve iri birşey gidip de ses yapıyor olabilir. Klimanın fan motoru içerlerdedir. Pek öyle müdahale edebileceğini sanmıyorum. Fan hızını yükseltip azaltarak sesi analiz et(ne afilli bir tabir bee). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Araba temizlenmeden önce tek ses yapmıyordu.Şimdi biraz test yaptım fana bağlı değil gibi.Emin olmamakla birlikte gaza bastıkça hafif bi artış oldu gibi.Biraz yerinden oynamış gibi bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Neyse gerek kalmadı aracı sattım.23 25 bin arası lpgli güzel bi araç tavsiye eder misiniz? : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 oha 6 saatte arac mi sattin!! bana sataydin keske sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Selam, Satarken yakışıklı dursun diye detay temizlik yapmış işte :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Tam tarif ettiğin gibi ses bende de vardı, klimanın yağı mıdır suyu mudur nedir bilmiyorum da, bakım isteyen şeysine bakılıp gerekli eklemeler yapıldıktan sonra normale dönmüştü. Bu tarz basit bir şeydir belki. Yıkamaya bıkraktıktan sonra duyman da tesadüfi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar