paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Selam, Bu araçla ilgili bilgisi, düşüncesi ve yorumu olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Alınma ihtimali var da. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 2008 civarı bi model var ofiste birinde. koltuklar falan gıcırdıyo ya. minibüs mü lan bu?! fikrim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ucuz sa alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bi arkadasımda var 2009 olması lazım, Antalya'ya gitti bu yaz, güneş altına koymuş 2 saat falan, döndüğünde orta konsoldaki bilgi ekranı bozulmuş. Pek memnun degildi yani, sesinden falan. Bi de sehirler arası 7litre falan yaktı dedi ama onun suremeyisine veriyorum ben :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Selam, Ben şehir içi trafiğine uğramadığımda 4,5 litre ortalamayı yakalayabiliyorum. Şehir içi ağırlıklı sürdüğümde ise 5,0 litre ve dur kalk trafikte 5,5 litre oluyor ortalamam. 7 litre biraz uçuk; sonuçta aynı motor var ve o araç 6 ileri vites. Bir de ustama sorayım. 38bin TL civarına 2008-2009 modeli var. Cam tavanlı falan filan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 latitude la aralarinda cok mu fark var benim akrabam aldi yeni bayag iyi araba ben sasirdim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Selam, Benim kafamdaki hareket şu: Sat -> 2005 B6 Audi A4 1.8T sport (140kW) multitronic 130bin km Al -> 2009 Renault Laguna III 1.5DCi Dynamic+Xenon+cam tavan 60bin km Babam otomatik ile sorun yaşadı (otobanda bir anda debriyaj diye frene asılmak gibi). Audi ayrıca fazla alçak olduğu için bel fıtığı operasyonu da geçirdiğinden inip binmede sıkıntı oluyor. Renault daha yüksek bir araç, güvenlik ekipmanları ve test verileri de denk. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Abi pardon ama, audi den inip reno ya binince memnun olmayı beklemek fazla iyimserlik bence :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Selam, Ben malzeme ve işçilikdeki kaybı göze alıyorum. Kimine göre attan inip eşşeğe binmek ama benim babam 190 beygirin yarısını anca kullanıyor. Gezip dolanan birisi de olduğu için yakıt masrafı önem arz ediyor, hele ki sıkışık trafik sonrası. Güvenlik olarak aşağı inmedikten sonra ben bu malzeme ve işçilik kaybının tolere edileceğini düşünüyorum. Sonuçta A4 sonrası Fluence demiyorum. Doğuş denyosu da ithal ettiği araçları azıcık donanım ile doldursaymış. MP3 yoksunu CD değiştiricili teyp, direksiyondan kumanda yok, kararan dikiz aynası yok, hız sabitleme yok, arka koltuklar yatmıyor. Bunları sağlayan A4 ile Laguna'ı kıyasladığında da rakamsal fark ortada. Bu fark ile yaşayacağın malzeme ve işçilik kaybını kabul edilebilir buldum ben Laguna III Dynamic model incelemesi sonrası. Ahh Almaya'da olsaydık... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Selam, 2008 Laguna 1.5dci Dynamic aldım bu sabah :) Fena değil gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hadi hayırlı olsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar