deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bu arada hem yl hem lisans olmuyor sanırım, yapıyorsun da çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 oluyor, ben de öyle sanıyordum yökten olacağı yönünde bilgi aldım. ya zaten aöf her türlü oluyor da örgün de oluyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Eskiden hem lisans hem yl olmuyodu danıştay sanırım 2010 yılında o kararı bozmuş artık yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 çalışırken arada bir okula gitmek için 2.öğretimi seçmen iyi olur ama özellerde 2.öğretim yok.iü ve marmara için var. okul puanın alan dışı olacağı için ortalama 8-12 puan arası kırılacak.tm öğrencileri çoğunlukla fen çözmez.sen fazladan çözeceğin fen sorularıyla bunu telafi edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar