senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya simdi issizlige karsi b plani olarak soyle bisi dusundum ben, su donem aralarinda y.l'ye baslama olayi var ya onu dusundum iste. her universite donem arasinda ogrenci almiyor sanirim ama alanlar da var. bunlari tek tek sormak en guzeli sanirsam universitelere. kasimdaki ales'e girip sansimi bir denemek istiyorum. bide seyi merak ediyorum asil, ben simdi bilg muh'le ilgili bi yuksege baslasam, nasil alternatiflerle gelir elde edebilirim? bi arkadasim abi tubitakin projeleri fln oluyor onlara el atabilirsin ayda 1.5-2 gecer yine eline dedi de cok cok unique adamlar aliniyordur sanirim oyle procelere. diger bi ihtimalde asistan olmak yanlis bilmiyorsam, o da cok kolay bi is degil sanirsam, kadro acilcka torpilin olcak vs... bu teknokentteki isyerleri nasil bakiyor yl yapan insanlara, hani bi taraftan okurken bi taraftan calisma sansim fln olabilir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 senko sen kaç ortalamayla bitirdin okulu ve de hiç iş başvurusu falan yaptınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 is basvurusu yaptim abi tabi, ama turkiyede embedded calisan az sirket var zaten, coguna basvurdum. 2.58 ile mezun olmdum okuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 başka bir alternatif olarak askerlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi cok cok uzak bi durum o bana ya ama yl de yapamazsam askere gitcem gibi gozkuyor malesef en azindan 2yil is deneyimim olsun oyle askere gideyim diye dusunuyordum ben, gonlumden gecen buydu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 peki bende birşey sorayım,bu y.l başvurularında ortalama ne kadar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 genelde %50 ales %25 ortalama %25 mulakat(+varsa sinav) diye belirliyorlar. ne kadar yuksekse o kadar avantajlisin tabi. ama 2.20'lerle 2.30larla ege'ye 9eylule giren arkadaslarim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yapma yav,benim ortalama leş bi durumda şu aralar,o yüzden pek umudum olmuyoda öyle durumlar oluyosa kastırayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bölümün ne trans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar