-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 sanal kredi kartlarında eve ekstre geliyomu? mesela benim pederin garanti'den shop&miles sanal kartı var ben onu kullanıp bişiler alsam onun ekstresi eve gelirmi? yoksa sadece internet banka şubesinde mi görebiliriz neler yaptığımızı?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 up! arkadaşlar çok acil bilmem lazım bu olayı. bilen varsa cvp yazsın çabuk lütfen :)[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 gelır tabıkıde[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 doh![hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 geliyo normal kredi karti ile almissin gibi gozukuyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ok eywallah :) garanti'nin web sitesini karıştırdım biraz buldum cevabımı zıten.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 arkadaşlar 1 ay önce açmıştım bu topici. topici yazdıktan sonra kullandım kartı. ama üstünden tam 1 ay geçti. ekstrenin esamesi bile yok ortamda. nedendir sizce? bir de bişi daha sorucam. zamanında sanki 18 yaşından küçüklere sanal kredi kartı falan gibi reklamlar hatırlıorum. dorumu? doruysa hangi bankaların? şartlar nelerdir falan bilen varsa açıklayabilirmi[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 vay oski naber ya hatırladın mı beni? Bende de var sanal kart önce ailene bi extra kart çıkarttır sonra garantiden sanal akrt yarat[hline]#mix.gen.tr#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ohoh praw hatırlamazmıyım lol aralıksız 5-6 saat tf oynamışlıımız vardır. en kral spy dım bi aralar, TcT falan vardı. pöh, eski günner. bu arada senin icq var hala bende listemdesin. bu extra kart ne iş? benim pederin shop n miles ı var. onun adına bi sanal kart var. ama ben istiom ki benim adıma bi sanal kart olsun. senin ki öylemi şimdi?[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Garantiden sanal kartım var. Başka bişiim mevcut değil. 18 yaş sınırı isteniyor. Eve ekstre mekstre neyin gelmiyo.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 evet sanırım yapı kredi peki onu tek başıma çıkartabilirmiyim? yanımda bir olmadan falan bankaya gidip? bi de neden işe yaramıo? ya en iisi siz bana yapıkredinin sitesini verin araştırıyım ordan olmıycak böle[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 buldum aslında tam benim istediim bi kart işte. bende maestro var iş bankasından tabii kredi kartı deel bi bok alamıorum netten falan. bu kart iiymiş visa veya master falan. tek farkı kredi kartından içine para koymam lazım almak için. neyse sorun deil o da. kısa bi zamanda gidip alayım.[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33190 en alttaki msj a cevabı olan yazsın arkadaşlar lütfen çok çok çok acil bekliorum :)[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar