sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kaç metre kare senin odan :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 UnKnownTR bi ara temizlik yap be kardeşim lüzumsuz şeyleri at gitsin :) yoksa belediye gelecek çöp ev vakası yaşanacak (yorum yapmayın dedin ama kendin ama tutamıyorum kendimi bea) Önemli NOt ben odamı dağınık sanırdım annem ve kız arkadaşlarımla hep kavga ederdik şimdi senin odanın fotosunu Print edip duvarlara asacam :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 nerde uyuyosun?[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yatak odam farkli odada.. iki kisilik(ekiz) yatagim var :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 adamda darbuka var.[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bende de darbuka var hava mı atıyosun :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ehuha.. muzik ruhun gidasidir.. :-P klasik gitar da var.. ayrintili inceleyin baska neler var bakalim.. ilginc birseyler bulana bonus point veriyoruz. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Tuvalet Kaadıı Öööö Odaya mıçıyon galiba :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: kavel, 28 Eylül 2004 13:28 tarihinde demiş ki: ortalık yerde, tam kafasına (suratına akacak şöyle ön taraflara doğru) ve ortalık yerde yapıp birde üstüne kavel için diye bağırırsan çok makbule geçer walla. öteki türlü ben bombalıyacam bi gün sizede yazık olacak. kinetica sattı hemen, dedik ya koymadan once ozur dilerim diye, tak tak... *!kinetica elinde bir kasa yumurtayla kapıya dayanmıştır*[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: sheref, 28 Eylül 2004 20:41 tarihinde demiş ki: Tuvalet Kaadıı Öööö Odaya mıçıyon galiba :D bazen.. :lol: bilgisayardan kalkamayacagm zamanlar olunca sicmak zorunda kaliyorum, napiyim!?!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: lord_elvyn, 28 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki: said: kavel, 28 Eylül 2004 13:28 tarihinde demiş ki: ortalık yerde, tam kafasına (suratına akacak şöyle ön taraflara doğru) ve ortalık yerde yapıp birde üstüne kavel için diye bağırırsan çok makbule geçer walla. öteki türlü ben bombalıyacam bi gün sizede yazık olacak. kinetica sattı hemen, dedik ya koymadan once ozur dilerim diye, tak tak... *!kinetica elinde bir kasa yumurtayla kapıya dayanmıştır* hala konuşuomuzun. yüzsüz ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bende istiyorum. evimi kendime göre dekore etmek..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Benide tetikçi yaptınız hemen :D yanlız bkimse benim odama yorum yapmamış, kendimi çok sıradan hissettim :( :D :D [signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum [Bu mesaj kinetica tarafından 28 Eylül 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: kavel, 28 Eylül 2004 22:39 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 28 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki: said: kavel, 28 Eylül 2004 13:28 tarihinde demiş ki: ortalık yerde, tam kafasına (suratına akacak şöyle ön taraflara doğru) ve ortalık yerde yapıp birde üstüne kavel için diye bağırırsan çok makbule geçer walla. öteki türlü ben bombalıyacam bi gün sizede yazık olacak. kinetica sattı hemen, dedik ya koymadan once ozur dilerim diye, tak tak... *!kinetica elinde bir kasa yumurtayla kapıya dayanmıştır* hala konuşuomuzun. yüzsüz ... ozur dilerim abi, bir daha olmaz...[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: UnKnownTR, 28 Eylül 2004 21:46 tarihinde demiş ki: said: sheref, 28 Eylül 2004 20:41 tarihinde demiş ki: Tuvalet Kaadıı Öööö Odaya mıçıyon galiba :D bazen.. :lol: bilgisayardan kalkamayacagm zamanlar olunca sicmak zorunda kaliyorum, napiyim!?!.. ya o nası bi duygu bende denemek istiyorum :lol: önerir misin??[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yasadigin duygu bagirsak durumuna gore degisiyor.. onermedigim durumlar da yok degil.. ama bazen cok hos oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar