TantoLaVita Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yeni samsung galaxy s 2 aldım bunu bilmem kaç saat şarja koymam gerekiyormu sabredemiyorum alıp karıştırasım var ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 12 saat yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 önce pilini tamamen bitir, daha sonra en az 16-20 saatlik kesintisiz şarja tak. Yok ben 3 ayda bi pil alırım diyosan da hemen kullanmaya baslabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 alakası yok kullanabilirsin kafana göre. sadece şarj %100 olduğunda şarj kablosunu çıkarman yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 o eskidendi. yeni piller ne kadar şarja takarsan tak dolduğu zaman akımı kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 istedigin kadar sarj et veya hemen kullan bir sey fark etmez. zaten sarj manyagı olacaksın bu tel ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Saatlerce sarja takiim pil ömrü ilerde daha iyi olsun devri nikel kadmiyum piller ile birlikte bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 en az 24 saat ellememen lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar