RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Çetin abi gözlemlerini falan bizimle paylaşırsan sevinirim :D Hadi hayırlı işleeer >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 "GENÇLER BURASI ÇOK GÜZEL LAKİN YERYÜZÜNDEKİ BÜTÜN STDLERİ KAPTIM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Law said: Fistan said: sen 90 dolara kalmaya devam et ben şurda 10 dolara kaldım Yalnız ortam şahaneymiş, beyaz kum, turkuaz deniz. alakasız konudan, ama bence bütün tatillerde panorama çekmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Görende moskovada osloda 10 dolara adam gibi yerde kalıyorsunuz sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kaede said: "GENÇLER BURASI ÇOK GÜZEL LAKİN YERYÜZÜNDEKİ BÜTÜN STDLERİ KAPTIM" std ne abi,cahilliğime ver, merak ettim sabah sabah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 baba böle şeyler için sözlüğü kullansana http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=std bu da olur http://www.urbandictionary.com/define.php?term=std Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 eyvallah tarkan'da ya bu bizim patide Türkçesi kullanılırsa gayet güzel anlayabileceğimiz şeyleri neden gavurca söylüyor arkadaşlarımız? aramıza neden ekşisözlük'ü sokalım yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 std imho gibi bişi, lol gibi bişi işte bilgiden korkmayın baba. bilgiden zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yok canım ne korkacam bilgiden, tuhaf geliyor şte, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 allah belani versin paticik. su adam geldiginde ulusalc, koyununda koyusu, siyahinda siyahi derin siyaset yapan evli barkli bu adami yolda cikardigin icin bir meme bir kate hastasi bir sex mütalasi yaptin, bu konuda sana cok kirginim pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya kimseye bela okuma canım kardeşim :) Seçim dönemine denk geldi patiye geldiğimde, ciddi şekilde aktif siyasette yapıyordum o dönem de, seçimlerin önemi nedeniyle de mevzularım ağırlıklı siyasetti. Ama seçim sonrası kesin olarak boyumun ölçüsünü aldım ve aranıza daldım. Ne hikayeler var ben de, çıkacak işte böyle muhabbetlerle. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Çetin abi yemin ediyorum aramıza bir Master olarak daldın biz yanında padawan kaldık,en kıdemliler bile ancak jedi knight yani yeminlen.Yoda gibi adamsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya Ramses, estağfurullah kardeşim :)))))) alemsin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Abi samimiyetle söylüyorum muhabbetimize renk katıyosun can veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kıskananlar çıkar Ramses, aman yerin kulağı var. Sağol kardeşim, ben de samimiyetle yazıyorum aranızda. Genel olarak da Pati'de olmaktan memnunum, sizler de son 4-5 ayıma renk kattınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 çıktığım yeri hala göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Gecko yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kimse çıktığı yeri görmek istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 stdnin türkçesi ne ki cybh mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sobh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 seks organıyla bulaşan hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 seksüel olarak bulaşan hastalık demek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 çetin abi anketi açarak trollenenden trolleyen durumuna geçmiş helal abi eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sapık supuk bulasan hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Goldbaren sen ankete katıldın mı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar