Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinsel ilişki yaşı anketi

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Açıkçası Taylandlı müşterilerimden de hep bu masaj bölümünü duydum ama 4 yıllık mervzusundan emin değilim. Fakat bu okullardan Wat Pho diye bir tanesi çok meşhurdu çünkü benim kaldığım otelin masör kızlarını ayarladığın bölümde duvarda kocaman WAT PHO, MASSAGE SCHOOL, BANG KOK yazıyordu. Ben o zaman araştırmıştım, taa 1795'te kurulmuş bu okul ve lise mezunlarını kabul ediyorlar. Kaç sene eğitim verdiklerini bilmiyorum ama okul mezunlarının Tayland ve dünyanın her yerinde klinik açtıklarını öğrenmiştim. Ama üniversite bünyesinde de masaj bölümleri olduğunu yine o zaman müşterilerim bana söylemişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Offf, o salaş otel odalarında adamın başına neler gelmez ki?!?!
ilk gittiğimde internetten geceliği 35 Dolar'a havuzlu, bahçe içinde şirin bir butik otel bulmuştum.Şirketten aldığım harcırahın 115 Dolar'ı(günlük)cebe kalacak diye nasıl mutlu olmuştum.Ulan gittiğime-gideceğime pişman oldum.Meğer genelevlerle çevrili bir otelmiş.İlk kez gittiğim ülkelerde tanışmak istediğim potansiyel müşterileri hep kaldığım otele çağırırım.Yazıştığım 20 küsür firmadan sadece 3 tanesi geldi ve onlar da beni merak ettikleri için geldiklerini itiraf ettiler.Sonra bunların 1 tanesi benim müşterim ve çok iyi arkadaşım oldu.Hala görüşüyoruz ve hala bana o oteli hatırlatıp benimle dalga geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla aynen öyle.

hayır artık ne kadar safsam, ilk gittiğimde jetlag olduğumdan vurup kafayı yatmıştım öğlen 1'de, saat akşam 8 gibi bilmediğim bir dilde bir kadının bağırtıları ile uyandım,kendi kendime "ulan kadın amma bağırıyor adama, yazık lan herife" demiştim. Ben dırdırıyla adamın başının etini yiyen bir kadın sanmıştım o haykırışların sahibi olan kadını.

Ya çok saftirikmişim harbiden ya.
:D
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrudur ama amari watergate otele girerken ve çıkarken bir havam olurdu fistan, deme gitsin B)-
Ya bir de öyle bir yerde güvenlik de önemli. Hem can güvenliği ve hem de ille de yaramazlık falan yapacaksan böyle lüks otellerde her türlü hizmet var. Ayrıca hizmeti veren personel sürekli hastalıklara karşı kontrol altında. Maceracı ruhla da biraz ilgili bu 6 dolarlık hostellerde kalmak canım. Bir de tabi "şirket veriyor parasını, bana ne" şeklinde ki 25 yaşın mantığı da var. Yoksa şimdi gitsem 6 Dolarlık hosteli bilmem ama belki o 35 Dolarlık otelde yine kalırım.

Edit: Ya Bang Kok'tan bahsediyoruz ama Fistan. Pattaya'da ben de biliyorum ucuz mekanları ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...