NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Arkadaşlar siyah renkte az kullanılmış Wii'mi satıyorum . 2 tane kolu 1 tane nun chuck'ı var ayrıca wii resort oyununu da tabii ki yanında veriyorum . Fiyat olarak 250 tl istiyorum . Almak isteyenler bana özel mesaj atsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 1 oyun mu var yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Wii Resort var . 2 kol da da Motionplus var . Wii Oyunları artık çok ucuz Demirören de şu an hatırlamadığım bi teknoloji marketinde hatta var . Ayrıca Wii'de Ps3 gibi kırıldı artık oyun yüklenebiliyor çok ucuz fiyatlara . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Arkadaşlar tek kollu almak isteyenler için fiyat 180 tl'dir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 kolsuz 110 olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ginaly said: kolsuz 110 olur mu? Kolsuz ne yapacaksın abi aleti ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar