Araz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Arkadaşlar şu Thrall kurtarma questlerini yaptım 365 ilvl back hediye olan quest ancak firelands daily başlangıcı olan questi Ysere vermiyor.Daily questlerin olduğu Hjyal deki elemanlarda vermiyor.Napmam lazım Hyjal deki normal leveling questleri yapmamıştım.Onları mı yapmam lazım.Bu arada Guardians of Hyjal a friendly durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 eet bölgede ki q ların bı kısmını yapman lazm daily leri alabilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Araz said: Arkadaşlar şu Thrall kurtarma questlerini yaptım 365 ilvl back hediye olan quest ancak firelands daily başlangıcı olan questi Ysere vermiyor.Daily questlerin olduğu Hjyal deki elemanlarda vermiyor.Napmam lazım Hyjal deki normal leveling questleri yapmamıştım.Onları mı yapmam lazım.Bu arada Guardians of Hyjal a friendly durumdayım. evet o questlerin bir kısmını yapmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 baslangic questini yanilmiyorsam sehirdeki hero board dan aliyorsun. onu bir kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 questleri yapmamışsın sanırım belli bi kısmını yapman gerekiyo questlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 90 civarı mount hyjal questi yaptıktan sonra açılıyor questler, achievementtan bakabilirsin kaç tane yaptığına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 questlerin belli bir kismini yapman gerekiyor, sen yapmamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar