Lorch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ben sphere server 55i_full world u indirdim fakat eror 3 hatası veriyor bunu sebebi benim c:/programfilesimin iicinde sphere ini olmaması ola bilirmi (yeni sphere ini dosyasıda acilmiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 sphere klasorunun su duzende olmasina dikkat et : C:/SPHERE olursa acarsin . Genelde ilk yuklemede C:/SPHERE/sphere oluyo degistirirsen duzelir..[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 kezzap hoca sağol bak ben olayı öğrendim sphereyi tamamen kurulu indirdim sade olanını indirmem lazımmışı[hline]Entertainment is danger, intertwine it with gansters In the land of the killers, a sinner's mind is a sanctum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar