Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
i5 cpu'm var 2.67GHz'de çalışan turbo boostsuz(bu turboboost'da nedir anlamadım). 4 GB RAM, Nvidia Geforce gt425'de ekran kartım. MW2'yi medium ayarlarla full hd oynayabilirken, black ops'u 640*480 çözünürlükte olabilecek en düşük grafik ayarlarıyla deliler gibi kasarak oynayabiliyorum oynamak dersek buna. Ekran kartımın en son sürücüleri yüklü. Ne gibi bir problem yaşıyor olabilirim?

hatta Diablo II lan party yapalım dedik arkadaşlarla onu bile arada yavaşlayarak oynadım. Isınma gibi bir problemi de yok. Garantiye verebilirim ama 2 hafta beklemek istemiyorum açıkçası o bakımdan evde halletmemi sağlayabilecek bir çözüm varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

edit:ratingim 5.9 olarak gözüküyor, system requirements lab'e göre de rahatlıkla oynayabiliyor olmam gerektiği gözüküyor.
Mesaj tarihi:
bu bahsettiğin oyunları korsan oynuyorsun değilmi,
diablo ii içinse bir çözümü vardı 3d yada 2d arasından biri kasmıyordu bendede 9600gt var uyumluluk sıkıntısı yaşıyorlar.
ama black ops yamasından sonra düzelmişti bahsettiğin sorun.
Mesaj tarihi:
bilgisayarinda bi problem oldugunu zannetmiyorum, black ops bozuk. oyun ilk ciktiginda 5. patch cikana kadar oynanamaz durumcdaydi.

Steamsteamappscommoncall of duty black opsplayers

dan config dosyalarini sil, verify integrity yap. sonra oyunu tekrar ac.

oyle dene.
Mesaj tarihi:
bir soru daha, şimdi de assassin's creed 2'yi yükledim. Can You Run It kardeşim recommended'ın da gayet üstünde istatistik çıkarmasına rağmen 1366*768'de minimum grafik ayarlarında hafif kasarak oynuyorum. Fanın üzerinde durmasına rağmen ve altı gayet serin olmasına rağmen fan kısmından ateş atıyor resmen. Yapabileceğim gerçekten birşey yokmu dersiniz?

not: bugün arkadaşımda usb 3lü bi harddisk denedim usb 2 hızında atıyor makine ya da kitleniyor transfer.Malesef bu konulardan pek anlamıyorum ama makinede bir hata falan olabilir mi dersiniz?arkadaşın makinesi usb 3lü olmadığı için başka bir makinede deneme şansımız olamadı.
Mesaj tarihi:
benimde bi ara quake 3 bile kasarak açıyordu, delirmiştim bilgisayar açılmaktan başka bir halt yapmıyordu, garantiye gönderdim içine pamuk kaçmış fanların soğutmuyormuş hani.

1-2 günde hallederler fan temizleme işini yolla sen garantiye uğraşma
Mesaj tarihi:
En doğrusu bu olacak sanırım. makine 4GB RAM bu arada bunu 6 ya da 8 yaptırmam ciddi bir fark yaratırmı? Evetse teknik servisinde yaptırmak ile kadıköyde falan yaptırmak arasında çok fiyat farkı olur mu?Boşu boşuna garantiyi deldirmeyeyim.
Mesaj tarihi:
makinayı ne için kullandıgına baglı sadece oyun oynuyorsan gerek yok 4gb ı geçmeye.. Daha çok hızı önemli ramlerin

Ama eger ses video 3d gibi programlar kullanıyorsan fark yaratır.
  • Yeni Oluştur...