kath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Arkadaşlar ankara içinden satıyorum , fiyat olarak 950 lira düşünüyorum 3 ay oldu alalı ve şu an ihtiyaç kalmadı. Teknosadan alındı faturası vs herşeyi duruyor. Çanta ve bir adet HDMI kablo hediyo ediyorum satın almak isteyen arkadaşlara. PM ve burdan soru alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 http://www.teknofiyat.com/?search=dell+5010 onlarca dell 5010 xxxxxxxxxx var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Haklısın cihaz şu http://www.exa.com.tr/dell/tasinabilir_bilgisayarlar/dell_ins-323-13427.html free-dos fln değil tabi win7 basicle geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu cihazın eski versiyonu var bende (c2d) iş için kullanıyorum. artık kullanım şeklim değiştiği için bana uygun olmasa da baya memnunum bu makineden ben. almayı düşünenler, haberiniz ola. ha, eksi yanları var tabii: wireless adaptörü sürücüsü bazı linux dağıtımlarında başa bela oluyo. bu direkt olarak cihazın problemi değil gerçi. redhat tabanlı bişeyler kurunca mesela, wireless kartına illa firmware yükletiyo ki çalışsın. sürücüsünü bulmak yetmiyo. nasıl iştir anlamadım, ubuntu 10.x sürümlerinde falan sorunsuz çalışan wireless 11.10 sürümünde firmware istedi. gerçi onu da fazla kurcalamadım yanlış sürücü yüklemiş olabilir. ekran bi kere aşırı parlak. fotoğrafla tasarımla vs. uğraşmaya kalkarsanız hoş olmuyo ama film falan izlerken iyi oluyo tabii. bendeki versiyona has olabilir, eğer yenisinde paneli değiştirmişlerse bu dediğim geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkadaşlar çok acil olarak paraya ihtiyacım olduğu için fiyatı 850 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bu harikaymış ya. nakit olsa elimde alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Pazartesi son gün , nitekim daha sonra ihtiyacım olmayacak nakite aynı aciliyette. Kaçırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 //edit :fazla post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar