BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 120 gb hdd 1 gb ram atom N270 işlemci (1.6 MHz imiş) 256 mb çakılı ekran kartı 350 tl + dürüm istiyorum istanbul içi (merkez yani) elden teslim yapılır üstünde WinXP var eski dizüstü bilgisayarımın ürün anahtarını kullandığımdan sorun yok zaten anahtarı da veririm satamazsam atari makinasına çevireceğim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 o kadar çok talep oldu ki kime yetişeceğimi şaşırdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Dürüm doların son dönemdeki artışını da göz önünde bulundurursak fiyatı çok yükseltiyor, sen şimdi bir de kuzu şiş falan istersin, tavuk falan olsa yine bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 cok saglam bisi, teyzemde de aynisindan vardi. siddetle tavsiye ederim -.- msnden summonlanan kanka misali post atmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 "Kuzenim bunu masadan düşürdüm dese de tatava, mahalle arasında bulunamayacak kalitede bi alet." Dı San Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar