Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Twitter'da TT olmus. said: #seviyorumcunku Limit kadar sonsuz aşkm sana türevni alıp extremum noktanı buldum bile, olasılığını hesapladım aşkımızın 1 çıktı sevindim. Abi allah kahretsin sizi ama ya.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 said: #seviyorumcunku O gercekten inanılmaz biri. Ergen olmasına rağmen abaza degil her ne kadar çok uzakta olsada güveniyorum ona. ♥
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Deacon said: Twitter'da TT olmus. said: #seviyorumcunku Limit kadar sonsuz aşkm sana türevni alıp extremum noktanı buldum bile, olasılığını hesapladım aşkımızın 1 çıktı sevindim. Abi allah kahretsin sizi ama ya. dasaadır bu
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 If I were sin2x and you were cos2x , together we’d be ONE!
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 said: zor anları #seviyorumcunku dostlukların gerçek olup olmadığını gösteriyor! bunun avatarinda jar jar vardi :(
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 seviyorum çünkü malım yazacak ilk kişiye dürüm ısmarlıcam
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 778-6698899 Garanti EMEK 3 lira yollarsın abi
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 fede said: Deacon said: Twitter'da TT olmus. said: #seviyorumcunku Limit kadar sonsuz aşkm sana türevni alıp extremum noktanı buldum bile, olasılığını hesapladım aşkımızın 1 çıktı sevindim. Abi allah kahretsin sizi ama ya. dasaadır bu büyük ihtimalle dasaaa harbi.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Tenekeadam said: seviyorum çünkü malım yazacak ilk kişiye dürüm ısmarlıcam Yazmislar ya aptalim mazojistim rahat batiyo gibi seyler.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 beyler benim twitterım yok. herkeste var diye almıyorum. nasılım sizce?
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Burdan kiz tavlayanlar olur simdi ha. Ne garip lan.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 said: #seviyorumcunku onun gözlerine her baktığımda gelecekteki kızımı görüyorum.. ALLAH ALLAH
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Deacon said: said: #seviyorumcunku onun gözlerine her baktığımda gelecekteki kızımı görüyorum.. ALLAH ALLAH terk edilir bu.
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ulan twitterdan kız mı bulunur. kimin eli kimde belli değil. karman çorman ortam
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 barbu said: fede said: quote mania Deacon said: Twitter'da TT olmus. said: #seviyorumcunku Limit kadar sonsuz aşkm sana türevni alıp extremum noktanı buldum bile, olasılığını hesapladım aşkımızın 1 çıktı sevindim. Abi allah kahretsin sizi ama ya. dasaadır bu büyük ihtimalle dasaaa harbi. değilim olabilirdim ama benim denklemlerin sonunda paso sorun çıkıyor abi bi de. paso mutsuzluk çıkıyor. "böle kaderin taaa....." çıkıyor
Öne çıkan mesajlar