Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyrants (Dunemaul EU) (Horde)


Grast

Öne çıkan mesajlar

Tyrants

- Dunemaul EU
- Horde
- PvE
- Paticik forumu yetkilisi : Grast (Cem), Awim (Giray)
- Guild Master : Stoyaa (Cengiz)
- 25M
- Web Sayfamız yapım aşamasındadır.


Merhaba Arkadaşlar, Aslında PvE ile geçmişte alakalı olmuş bir çoğunuz Tyrants oluşumundan haberdardır. Guild'imiz olan Grimlords'un hedeflerden geride kalması ve Yönetim arasındaki görüş farklılıkları sebebiyle. Kemik kadronun büyük bir bölümü olarak ayrılma kararı aldık. Açıkçası zaman içinde belli biyerde saydığımızdan ötürü bazı vizyon kayıpları ve heves kırılmaları bu sonucu ortaya getirmiştir.

Sonuç olarak daha önceki guildimiz olan Tyrants projesini tekrar hayata geçirme kararı aldık. Açıkçası içimizdeki hırs ve bir başarı beklentisi bu sonucu doğurmuştur. Gün itibariyle bu isim altında Kemik kadromuzu elimizde bulundurmakla beraber yeni katılacak arkadaşlarımızın katkılarıyla var olacak tüm Contentlerde End Game'i hedeflemekteyiz.

Daha önce bizle beraber oynadıysanız , Kendinizi bu tempoya hazır hissediyorsanız, Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız

İletişim için Özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz, Ventrilo'muzda detayları konuşabiliriz.

Zaman ayırdığınız için Teşekkür ederim. İyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Açıkçası şu an 25 Level guild satın almaya çalışıyoruz kadro yapılanması devam etmekte. En büyük sıkıntı Dunemaul içinde Tyrants isminin alınmış olması o konu hakkında bazı kararlar düşünülecek. Bu sürecin sonunda bildireceğim.
satın aldıgınız guildin ismini değiştirebilecek misiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...