Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Trans said: ahanda Koraxdır Abi facebook'tan yazdim, okumadinmi :) benim la ben yolladim ehue. 90 lira yatirdim dedim hatta azmi cokmu neyse fazlasi eksigi halledelim diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hehehe iyi tahmin etmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Korax said: Trans said: ahanda Koraxdır Abi facebook'tan yazdim, okumadinmi :) benim la ben yolladim ehue. 90 lira yatirdim dedim hatta azmi cokmu neyse fazlasi eksigi halledelim diye :P Abi konunun tarihine baksaydin keske bi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Pluton said: Bende geçen birine para yatırdım ama kim oldugunu bilmiyordum. Meğersem senmişsin Bu buyuk yalan bak. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 buehe nebilem ya bana dönmedin mesajdan sonra, bende benim sandim dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 di said: Pluton said: Bende geçen birine para yatırdım ama kim oldugunu bilmiyordum. Meğersem senmişsin Bu buyuk yalan bak. =) İnternet bankacılığını protesto ediyorum artık kartsız yatırıyorum sdf Bu arada ne çok time borcu olan varmış lan öyle tefeci misin olm hşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yarın hesabına bakıpta bu kim lan,yine para yollamış dersen eğer,benim bu sefer.mutlu olabilirsin :D gerçi öm falanda attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi atmden de olsa anonim olarak para yatıramıyoruz ki, kimlik no falan istiyor en azından. ordan isim çıkarıyordur diye düşünüyorum. bu vesileyle patinin yarının time borcu olduğunu öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Buralarin agasi benim de caktirmiyorum. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar