benjani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 maça bakıyım dedim, yayın kürtçeymiş.nasıl bir saçmalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 benjani said: maça bakıyım dedim, yayın kürtçeymiş.nasıl bir saçmalıktır. trt6'da çünkü asdf uydudan vs. izliyorsan dil seçimi var. Ben Türkçe izliyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 tivibu dan açtım, dil seçeneği yokmuş bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yinede reyting vermeyin kapatın trt6yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 benjani said: tivibu dan açtım, dil seçeneği yokmuş bunda. bende iptivibu'dan açtım, kumanda da vardı oldu sdfsd KOYDUK Lİ-DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ksk gene yenildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bu yaka başka yaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 izmir takımları hikaye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 1.ligte bile ezik kalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 göztepe'yi anlarız kötü durumunu falan da karşıyaka'nın olayı cidden affedilemez birşey, elazığ'da geçen hafta yenildi :( üzdü beni, yarın sakarya'ya koyar geçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 elazığ - sakarya maçı 21 dakika geride kaldı, elazığ bayağı baskı kuruyor. Yensek iyi olur, hem manevi hemde maddi açıdan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 tivibu da gene kürtçe maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 78'de oyuna giren sinan, bir tane 80 bir tane 83'te attı maç 2-0 assdfsa elazığ kötü ama ya, aynı beşiktaş gibi oynuyor. Geride ve ortada çok iyiler fakat hücumda herkes kafasına göre birşeyler yapıyor. Sakarya harika kapanıyor, kapanan takımı bir türlü açamadılar. Bu Sinan bayağı iyi girdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 3-0 bitti maç, değişikliklerdne sonra oyuna girenler attı golleri asdfs 78'den sonra 3-0 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 trt spor'da kasımpaşa - göztepe maçı var. 60. dakika geride kaldı, bayağı zevkli maç kasımpaşa'dan yana gönül, maddi olarak fasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ahaha elazığ-kasımpaşa maçı bitmek üzere, ilk yarı rezalet oynadı elazığ, gerçi bir tane direkten dönen topları var. 1-0 geriydi. Geçen hafta yedekten girip 2 gol atarak maçın kazanılmasını sağlayan Sinan, ikinci devre oyuna girdi. Aynı geçen maçta yaptığı gibi iki tane üst üste gol attı. 74 ve 76. dakikalarda 2-1 öne geçti elazığ asdfads çok garip bir lig cidden ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar