Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan ve hayvan.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insan ve hayvan diye ikiye ayrılmıyor ki

düşünen veya düşünemeyen hayvanlar diye ayırabiliriz

biz düşünen hayvanız

öbürü şekil diğeri bu şekil
Mesaj tarihi:
hayvanlar hayvandır insanlar insandır
hayvanlar insan değildir. pkklılar kötüdür.
türkler iyidir. serdar ortaç iyidir ahmet kaya kötüdür.
hayvanlar insan değildir o yüzden mesela bence
Mesaj tarihi:
arkadaşım bilgisiz olduğun konu hakkında böyle bir komik konu açılır mı. gören de evrim profesörü veya biyoloji profesörü falan sanacak. halbuki bildiğin liseli.

hayvanlar da tıpkı insanlar gibi düşünür, plan yapar, uygular. insanı hayvandan ayıran böyle bir özellik yoktur. aradaki fark insanın beyninin daha gelişmiş olmasıdır. kaldı ki, eğitilmemiş bir insan, çoğu hayvanın davranışlarıyla yine aynı özellik gösterebilir şu anda bile.

insanlar gibi düşünebildikleri ve plan yapabildikleri bir çok örnekle açıklanabilir. şu anda bu mesajı 2 dk gibi bir kısa süre içinde yazdığım ve araştırma yapmadığım için sadece bu linkle yetin şimdilik, google yazdım ilk çıkan videoyu linkledim

http://video.mynet.com/hayalet_erge/Zeki-Karga/1029950/
Mesaj tarihi:
Polyushka said:

arkadaşım bilgisiz olduğun konu hakkında böyle bir komik konu açılır mı. gören de evrim profesörü veya biyoloji profesörü falan sanacak. halbuki bildiğin liseli.

hayvanlar da tıpkı insanlar gibi düşünür, plan yapar, uygular. insanı hayvandan ayıran böyle bir özellik yoktur. aradaki fark insanın beyninin daha gelişmiş olmasıdır. kaldı ki, eğitilmemiş bir insan, çoğu hayvanın davranışlarıyla yine aynı özellik gösterebilir şu anda bile.

insanlar gibi düşünebildikleri ve plan yapabildikleri bir çok örnekle açıklanabilir. şu anda bu mesajı 2 dk gibi bir kısa süre içinde yazdığım ve araştırma yapmadığım için sadece bu linkle yetin şimdilik, google yazdım ilk çıkan videoyu linkledim

http://video.mynet.com/hayalet_erge/Zeki-Karga/1029950/

evrim profösörü dediğin şey nedir bana anlatır mısın?
Mesaj tarihi:
öküz neden araba icat etsin ki. öküz ırkının arabaya hiçbişekilde ihtiyacı yok. yemeğini yer, neslini devam ettirir. survive olayı da var. arabaya hiç ihtiyaçları yok
  • Yeni Oluştur...