kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Onları birbirinden ayıran tek özellik düşünmektir. Çünkü ikisi de çiftleşir, beslenir, yaşar ve ölür. Ancak hayvanlar düşünemez. İnsanlar düşünür.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yoo hayvanlarda düşünür? hemde ülkemizdeki birçok insandan daha fazla
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hayvanlar düşünemez diyemezsiniz, benim hayvan arkadaşlarım da var
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Düşünmek insana özgüdür. Sizinle sabaha kadar bu konu hakkında sevişebilirim.
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 insan ve hayvan diye ikiye ayrılmıyor ki düşünen veya düşünemeyen hayvanlar diye ayırabiliriz biz düşünen hayvanız öbürü şekil diğeri bu şekil
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hayvanlar hayvandır insanlar insandır hayvanlar insan değildir. pkklılar kötüdür. türkler iyidir. serdar ortaç iyidir ahmet kaya kötüdür. hayvanlar insan değildir o yüzden mesela bence
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 her yol parise çıkar arkadaşlar. insanlarla hayvanlar arasındaki tek fark düşünmektir.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yok abi ama izmire dönmüş gibi postlar atmaya başladım yine dimi. çok farkediyo gerçekten ya
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ne düşündün mesela seni hayvandan ayıran? ben şunu düşündüm hayvan bunu düşünemez diye bi örnek versene bana, aksini ispatlıcam
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 arkadaşım bilgisiz olduğun konu hakkında böyle bir komik konu açılır mı. gören de evrim profesörü veya biyoloji profesörü falan sanacak. halbuki bildiğin liseli. hayvanlar da tıpkı insanlar gibi düşünür, plan yapar, uygular. insanı hayvandan ayıran böyle bir özellik yoktur. aradaki fark insanın beyninin daha gelişmiş olmasıdır. kaldı ki, eğitilmemiş bir insan, çoğu hayvanın davranışlarıyla yine aynı özellik gösterebilir şu anda bile. insanlar gibi düşünebildikleri ve plan yapabildikleri bir çok örnekle açıklanabilir. şu anda bu mesajı 2 dk gibi bir kısa süre içinde yazdığım ve araştırma yapmadığım için sadece bu linkle yetin şimdilik, google yazdım ilk çıkan videoyu linkledim http://video.mynet.com/hayalet_erge/Zeki-Karga/1029950/
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 zaten insanlar hayvan mı değil ki dimi zaten
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ispatlayamazsan müfteriyim ben diye bağıracaksın forumun ortasında anlaştık mı?
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Polyushka said: arkadaşım bilgisiz olduğun konu hakkında böyle bir komik konu açılır mı. gören de evrim profesörü veya biyoloji profesörü falan sanacak. halbuki bildiğin liseli. hayvanlar da tıpkı insanlar gibi düşünür, plan yapar, uygular. insanı hayvandan ayıran böyle bir özellik yoktur. aradaki fark insanın beyninin daha gelişmiş olmasıdır. kaldı ki, eğitilmemiş bir insan, çoğu hayvanın davranışlarıyla yine aynı özellik gösterebilir şu anda bile. insanlar gibi düşünebildikleri ve plan yapabildikleri bir çok örnekle açıklanabilir. şu anda bu mesajı 2 dk gibi bir kısa süre içinde yazdığım ve araştırma yapmadığım için sadece bu linkle yetin şimdilik, google yazdım ilk çıkan videoyu linkledim http://video.mynet.com/hayalet_erge/Zeki-Karga/1029950/ evrim profösörü dediğin şey nedir bana anlatır mısın?
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 benim kedim düşünüyor o zaman benim kedim bir insan
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hayvanlar duvarlar gibidir. dilleri olsa da konuşsa mesela
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ispatlarsam ben bir hayvanmışım dersin ama
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bana dünyanın hangi videosunu getirirseniz getirin ispatlayamazsınız.. Arkadşım bu konuda ben haklıyım yırtınmayın. BB
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 tamam fede bana bir öküzün araba icat etme ihtimalini söyler misin?
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 video filan koymucam, en fazla 2 cümlede anlatıcam. getir örnek
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 getirdim baba öküz dedim araba dedim icat dedim.
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 öküz neden araba icat etsin ki. öküz ırkının arabaya hiçbişekilde ihtiyacı yok. yemeğini yer, neslini devam ettirir. survive olayı da var. arabaya hiç ihtiyaçları yok
Öne çıkan mesajlar