SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 cerebralis said: o zaman beyooolunda gezersiğğn göğğzlerini süğğğzersiin! de mi yanlış. seagle önce davrandı benden önce çakmak çekti=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 aslında hangimiz izmirliyiz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 o zamaaaan, memebele röreoğlu'na mı dersin röreoğlu'ya mı bunu tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abi 4 sayfa okumadım da o tabela bariz bir ironi gibi geldi bana siz ciddiye mi aldınız la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 haber.sol.sag.geriye.don.rahat.hazroldatkam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu topici açana gelsin: http://www.youtube.com/watch?v=3Coi6yy5YLw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bundan 5-6 sene önce ufak bir grubun organize ettiği istiklal konuşusu vardı. Hatırladığım kadardıyla amaç, cepteki 3 kuruş parayla hazırlanan tshirtü giyip, hafta sonu caddenin en kalabalık saatinde, caddenin başından tünele kadar, insanlara çarpa çurpa delice koşmak :) 1.'ye tebrik ve afferimlerin hediye edildiği hafta sonu eğlencesi :) Bir an dedim! Acaba bunlar yüzünden yasaklanmış olabilir mi? diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 O koşu da tam dayaklıkmış. Yan kesiciler için kamuflaj tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 la ne manyak adamlarsınız dümdüz yazıyordum hiç dikkat etmedim bile yazım sekline ,iyi bari eğlenmişsiniz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Saeros said: ahah fede yine bombayı patlatmış, gül gül öldüm dasaaa said: fede okuyanları gülmekten kırdı geçirdi problemmi var? bana laf sokup duruyosun özele gelin bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ŞAKA YAPTIM CİDDİYE ALMAYIN d:d::dd::d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 birbirini yalayan adamlar görüyorum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 fede ile özelden çok pis kapıştık herkesin haberi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 istanbula bilet aldım şimdi geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 LCD ama fakemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 sarkazm 101 eklensin lise mufredatlarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar