Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Moda diye her boku yapmalıyım mükellefinde hisseden insanlar Şunuda giymeyin ya :( Gördükçe içim bi tuhaf oluyor
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Delikten bir seyler geciyor diye mi bi tuhaf oluyosun nedir olayi ? Gayet normal terlik gibi gorunuyo cunku.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hayır biz parmak arası terlik giymiyoruz
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hem konu hem fikirler icin gelsin o zaman : (tu)
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 (aynı renk) biri erkek biri kadın modelini giyip dolaşan çiftler görmeye başladım(yada vardı ben yeni gördüm) Çok kötü duruyorlar ya.
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 gayet rahat ve şık bir terlik abi bu bence sen kompleks yapmışın o da bilmem artık neden
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kızlara okay'de erkeklere yakışıyor diyorsanız canınız sağolsun ne diyim
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Yakisir yakismaz birader sana ne ya ? Homofobigim ve korkuyorum diye konu acmissin resmen -ki oyle gay bir durumda yok ortada. Baya hassaslasmissin sen. Cik bi hava al.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Parmak arası terlikle plajda gezilir tatil yöresinde falan gezilir abi ama büyük şehirde böyle çıkıp yürünür mü ya, bunu yapanlar varsa yapmayın yeri gelmişken söyleyeyim. Kapkaça uğrasanız hırsızlık olsa arkasından koşamazsınız lan.
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 homofobiyle alakası yok abi. ben de ilk bi kızın ayağında görünce, yazık nolmuş la ayağına dedim.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Niye bu kadar sinirlendin (garbage işte geyik yapıyoruz) giyiyorsunda üstünemi alındın diyicemde senin sinirlenmen için bir sebebe gerek yok söylemedende edemiycem senin ayağınada ayrı bir yakışır
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 SeaGle said: Parmak arası terlikle plajda gezilir tatil yöresinde falan gezilir abi ama büyük şehirde böyle çıkıp yürünür mü ya, bunu yapanlar varsa yapmayın yeri gelmişken söyleyeyim. Kapkaça uğrasanız hırsızlık olsa arkasından koşamazsınız lan. budur...
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ahaha. Abi geyik nedir bi habersiniz orasini biliyorum ama konulariniza destek vermeyen ya da komik bulmayan herkese "niye sinirleniyosun" "niye kiziyosun" demenize gulmuyorum degil. Neyse konuyla alakali mesaj yazayim o zaman; Aglama Melis.
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Evet. Oyle ergenim ki ben kendim vs dunya modundayim. O yuzden gelip sana satasiyorum. Yakindigin seyin sacma oldugundan degil kesinlikle.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Abi siz neler yaptınız 2 dakikada ya..
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 saçmaysa saçma niye bu kadar takıyosun ki birşey yazmassın olur biter. İstiklal'de ve bir alışveriş merkezinde beyaz birkenstock giyen çiftler görünce iğrenç geldi paylaştım. amma kafana taktın ya :)
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 arkadaşlar yapmayın. polarisin istediği de bu.
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Masticore said: SeaGle said: Parmak arası terlikle plajda gezilir tatil yöresinde falan gezilir abi ama büyük şehirde böyle çıkıp yürünür mü ya, bunu yapanlar varsa yapmayın yeri gelmişken söyleyeyim. Kapkaça uğrasanız hırsızlık olsa arkasından koşamazsınız lan. budur... Herkesin sürekli giydiği sivri burunlu kayık gibi ayakkabılar ile çok güzel koşuluyor. Bunları en azından çıkarıp kafasına rahat sallarsın :D. işim olmadan öylesine dolaşıcak olsam capri pantolonu ve altına böyle terlik giyer ferah ferah şapudduk şuppudk dolanırım.
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 di said: Ahaha. Abi geyik nedir bi habersiniz orasini biliyorum ama konulariniza destek vermeyen ya da komik bulmayan herkese "niye sinirleniyosun" "niye kiziyosun" demenize gulmuyorum degil. Neyse konuyla alakali mesaj yazayim o zaman; Aglama Melis. Bu kalıbı kullanan adamdan korkacaksın
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 SeaGle said: Parmak arası terlikle plajda gezilir tatil yöresinde falan gezilir abi ama büyük şehirde böyle çıkıp yürünür mü ya, bunu yapanlar varsa yapmayın yeri gelmişken söyleyeyim. Kapkaça uğrasanız hırsızlık olsa arkasından koşamazsınız lan. hızlı bile yürünmüyor ki! paso hızlı yürüyorum, paso ayağımdan çıkıyor, fırlıyor yürürkene. ağır adam işi bunlar.
yumy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 fede said: arkadaşlar yapmayın. polarisin istediği de bu. asdgfjhaghfjadhfgj
Öne çıkan mesajlar