Lexius Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 güneşe günaydın demek isterdim daha o bana bir şey demeden doğmak ayın kararsız ışığında boğulurken gece mavisi olmak isterdim renklerimin arası iyi değildir siyah en sevdiğim beyaz ise beni temsil eder desem de inanmayın ikisi de renk değildir gece mavisinin yeri başka tabi o denizi anlatır, deniz seni gidişine el sallamak gibi dalgaların çekimsel git geli aramıza uçurumlar koyan renkleri haritalardan okumayı tercih ediyorum çünkü dünya büyük olsa da haritalar çok küçük belki bir gün yine bilinmeyen bir yerde karşılaşırız demek isterdim ama sana ulaşmak gibi bir niyetim olursa ölmeyi yeğlerim. S.Nazlı ps: başlığı her kıtanın ve son cümlenin başına koyarsanız daha bir anlamlı oluyor ^^ farklı bir bakış açısı yakalıyor gibi bir şeyler işte. değişik bir şeyler yakalayayım istedim.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 renklerimin aras'ı derken benden izin aldın mı
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 senin adın ara mı şiir güzel eline sağlık
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Aras Gürler sanırım bütün arkadaşlarım arasında en vahşi, en viking, en erkek isim. Ad Soyad kombosuna gel. ARAS. GÜRLER.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ara gülerden güzel kötü adam yancısı olur kötü adama da hiç gülmez deriz
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 tek basiniza dayak yemenize icim el vermedi.
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ne denir ki lex? yine güzel olmuş. ben bunu okumamıştım mesela :)
Öne çıkan mesajlar