Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Geri dönüşüm kutusu(recycle bin) boşken masaüstümde görünmesin dolunca gözüksün istiyorum. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Boşken girip bakıcak halim yok ve oldukça temiz bir masaüstüm olsun istiyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 boş ikonunu boş bir ikon yapabilirsin geriye sadece yazısı kalır. onu da ı falan yaparsın. 3 piksel de rahatsız etmiyversin
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Dynun said: boş ikonunu boş bir ikon yapabilirsin geriye sadece yazısı kalır. onu da ı falan yaparsın. 3 piksel de rahatsız etmiyversin Görüyorum ve dosya ismini Alt + 255 olarak arttırıyorum...
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 masaüstündeyken ctrl+a yaparsan görceksin ama naparsan yap kafasininustkismigozukenyarimtrollresmi.jpg
gecko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 masaüstündeki simgeleri gösterme de direk niye uğraşıyosun
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Tam anlatamadım sanırım. Hiçbir zaman gözükmesin demiyorum; boşken gözükmesin, birşeyi sildiğim zaman masaüstümde ikonu belirsin istiyorum. Ama sanırım böyle birşey mümkün değil trollendiğine göre. Yine de teşekkürler.
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 vaperon said: Dynun said: boş ikonunu boş bir ikon yapabilirsin geriye sadece yazısı kalır. onu da ı falan yaparsın. 3 piksel de rahatsız etmiyversin Görüyorum ve dosya ismini Alt + 255 olarak arttırıyorum... Başlangıç olarak bu da iş gördü teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar