Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KumarI mantIklI oynayan kazanIr mI

kamyoncu

Öne çıkan mesajlar

yazılanları okumadım şu anda vaktim yok ama deneyimle sabitlenmiş bir şeyler söyleyeceğim bu konuda.

Hilesiz bir oyunda tüm olasılıkları göz önünde bulundursan bile gerçekten iyi bir elin yoksa kazanamıyorsun. Yıkadığımız bir çok bulaşıkta ve ödediğimiz bir çok künefe hesabında bunu deneyimle sabitledik. Hatta yeri geldi ellerimizi açtık meraktan dolayı fakat el sende değilse istediğin kadar çırpın birşey yapamıyorsun.

Ama bunun tersi her zaman geçerli değil. Yani el kimdeyse o kazanacak diye birşeyde yok. Karşındaki bazen çok aptalca oynayabiliyor :)[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bu forumu kumar oynamak zararl1dr1 diyerek kapatalim:) bu arada karpuz ben gerginlik yaratmadim sadece yaz1larda insanlarin tavri anlasilmiyo ama genede gerildiysen pardon[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 28 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
o zaman bu forumu kumar oynamak zararl1dr1 diyerek kapatalim:) bu arada karpuz ben gerginlik yaratmadim sadece yaz1larda insanlarin tavri anlasilmiyo ama genede gerildiysen pardon

yanlis account bunu ben diecektim:)[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...