Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Haci o levellar coktan completed bende, amsterdamin falan anasini aglattik yani zamaninda B)- Oyuzden uzak doguya diktim gözumu, gitar alcem, gitmisken de ucuza elektronik alcem diye. Aslinda amac yeni gitar almak iste, sifir fiyati avrupada ökuz gibi pahali. Hem avrupada heryer assagi yukari ayni, benzer, boring. Hong kong olmasa amerikaya gidicem, ama gitarin fiyati hong kong'da daha ucuz, ayriyeten ve en guzeli, hong kong vize istemiyo. Prosedur yok zart zurt yok, rahatca. Tek derdim ucuz bilet ehueh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 uçakta kırarlar onu. arkasından ağıtlar yakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 afrikada seyşeller var ucuz tropik tatil için iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ardeth said: hong kong ne lan bizim zamanımızda ukrayna vardı amsterdam vardı şimdi hong kong mu oldu o dip not: bizim zamanımızda vardı derken yanlış anlaşılmasın ikisine de gitmedim sdf evcil bilimadamı ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yok lan ergenken frp oynuyodum baktım hayatın sonuna kadar frp oynanmaz, ona en yakın olan şeyi meslek olarak seçtim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Korax said: Tek derdim ucuz bilet ehueh :) uzakdoğu uçuşlarında uçakta yer varsa flight date yaklaştıkça bilet fiyatları baya ucuzluyo, ona göre şey et abi.. yani amerika vs gibi değil bileti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 oha enteresan detaymış. :D önümüzdeki sene bi bakiim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 upd yrn ilk mesajdaki olayı yapıyorum: italya sonra barça'ya ucuyorum, operim hepinizi. sizi de unutmıcam, sizin için de eğlenirim ams: http://www.youtube.com/watch?v=vnqooFBQpbI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 goldbären said: uçakta kırarlar onu. arkasından ağıtlar yakarsın Haci keyziylen alcez heralde sdgs, özel bagaj olarak verirsen bisicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hardcase'e rağmen gitarı kırılan ve yaptığı güzel şark & kliple havayolu şirketini idin dödüne sokan bi abi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ayda 10 kere falan ucunca insan gitarla ögreniyo nerede kirilmayacagini yada nasil bi case ile kirilmayacagini ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gitar ve kırılmak denince akla hasan cihat örter gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 haci gitar ve kiramamak deyince hasan cihat örter önce gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 götü kırılıyor abi işte adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 eheuhea o degilde ruh hastasi o herif ya, agzi acaip bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ağız tadıyla ağız tadını kaçırtmadın be korax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ee bu isler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 herşeyim çlındı lan brcnln'da mk boyle sansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sesli harfleri bıraksalarmış iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oha lüxemburgdada benim arkadaşın 550 eurosunu ceplemişlerdi markette dikkat edin lan kendinize oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar