Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Besleyeniniz varmı ciddi ciddi almayı düşünüyorum çok sevimli duruyorlar ama bakımı hakkında hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi ilginç bişiler besleyip insanlara ilginç gözükme modası kalkmadımı yürürlüğkten artık ? kedi köpek falan besleyin hatta tavuk inek falan yani faydalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kalkmadi, aslinda eskisinden bile cekici su siralarda. kedi kopek cok mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kermit said: var ben besliyorum bu üsttekini bakımı çok zor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 sen önce okulunu bitir iş bul sonra hobi olarak beslersin bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 fede said: kermit said: var ben besliyorum bu üsttekini bakımı çok zor ama traş etmekte gerekiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi basın gidin ya adam gibi bişey sorduk gidin başka yeri trolleyin. Aus. da gördüm bildiğin hoş hayvanlar bakıyorlar anten gözlerle etrafa, bakımı kolay diye umuyorumdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 özür dileriz. en yakın petshopta sana yardımcı olmalarını umuyorum, bu konuda söyleyeceklerim bu kadar saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 arada youtubeden videosunu ac daha iyi, hicbi yuku olmaz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 canlı gördüğüm şeyin youtube video'su neyime yarıycak bana bakımı nasil olduğu lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi iyide balıktan bi farkı yokki balık al suyunu değiştir yemini ver daha zahmetsiz içine bilye falan koy hatta akvaryumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ne yer ki bunlar hem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 fark şuydu suyun içinde yaşamıyorlardı balık gibi suyu kirlendi öldü,suyun derecesi düştü öldü gibi dertleri yoktur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 netten biraz baktımda gavur veledleri çok seviyormuş bu hayvanları, bizim renkli civcivin karşılığı buymuş, kabuklarını falan boyuyorlarmış lşsdgfjsldşgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi cam kabuğun içine koy google da aratırken gördüm çok cool fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MGXCt5s2qm8 bu karada yaşayanı sanırım, muz yiyor lan hayvanların psikolojiyi bozmuşlar hepten bi tanesi kendini hamster sanıyordu tekerlekte dönuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://www.akvaryum.com/forum/hermit%28kabuklu_yengec%29_k237887.asp?PN=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 cuk diye ne güzel kabuk deiştirdi ya hayvan, hep bunların kendi kendine kabuğundan çıkışını merak etmiştim, +rep Flassh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yenir mi ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yazık ama hayvanlara, bizim renkli civcivlerin çektiklerini çekiyorlar. renkli renkli kabuklarda 5$dan fln satılıyormuş, veledler tutup araba gibi carpıstırıyo lan itoğlu itler. düzgün bakıldı zaman çok uzun süreler yaşıyormuş ama veledlerin elinde bi kaç ay sonra pert özet geçersek; bırak alma kanka, bazı hayvanlar doğada kalmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kermit said: tavuk inek falan yani faydalıdır Tavuk güzel, şöyle yem verdikten sonra üstüne dokununca o panik yapmaları yokmu. Tavuğu bile köpekten daha çok seviyorum, köpek varken hepside istisnasız psikopat olduğundandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Flassh said: http://www.akvaryum.com/forum/hermit%28kabuklu_yengec%29_k237887.asp?PN=4 Böyle birşey arıyordum (tu). Bu arada o boyalı kabuklar'a herkes öfkeli. Kabuğunun üstündeki boya'yı yiyebiliyorlarmış sonra malumunuz R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi bunlar rüyama girdi çok garip olaylar döndü amanım kabus gibiydi, daha şimdi zar zor rüyandım kötüydü baaya ::::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 napıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hafta sonu almaya gidiyorum buldum 2 yerde (bakırköy capacity ve beylikdüzü migros) tabi hazır akvaryumlu kurulu satıyorlarsa yoksa önce petshop'la konuşup akvaryum alıcam hepsiyle tek tek uğraşıcam kendim kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar