Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hermit (crab) Akvaryum'u

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ilginç bişiler besleyip insanlara ilginç gözükme modası kalkmadımı yürürlüğkten artık ?
kedi köpek falan besleyin
hatta tavuk inek falan yani faydalıdır
Mesaj tarihi:
abi basın gidin ya adam gibi bişey sorduk gidin başka yeri trolleyin. Aus. da gördüm bildiğin hoş hayvanlar bakıyorlar anten gözlerle etrafa, bakımı kolay diye umuyorumdum...
Mesaj tarihi:
netten biraz baktımda gavur veledleri çok seviyormuş bu hayvanları, bizim renkli civcivin karşılığı buymuş, kabuklarını falan boyuyorlarmış lşsdgfjsldşgjk
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=MGXCt5s2qm8

bu karada yaşayanı sanırım, muz yiyor lan hayvanların psikolojiyi bozmuşlar hepten bi tanesi kendini hamster sanıyordu tekerlekte dönuyordu
Mesaj tarihi:
yazık ama hayvanlara, bizim renkli civcivlerin çektiklerini çekiyorlar. renkli renkli kabuklarda 5$dan fln satılıyormuş, veledler tutup araba gibi carpıstırıyo lan itoğlu itler.

düzgün bakıldı zaman çok uzun süreler yaşıyormuş ama veledlerin elinde bi kaç ay sonra pert

özet geçersek; bırak alma kanka, bazı hayvanlar doğada kalmalı.
Mesaj tarihi:
kermit said:

tavuk inek falan yani faydalıdır

Tavuk güzel, şöyle yem verdikten sonra üstüne dokununca o panik yapmaları yokmu. Tavuğu bile köpekten daha çok seviyorum, köpek varken hepside istisnasız psikopat olduğundandır belki.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

http://www.akvaryum.com/forum/hermit%28kabuklu_yengec%29_k237887.asp?PN=4

Böyle birşey arıyordum (tu).

Bu arada o boyalı kabuklar'a herkes öfkeli. Kabuğunun üstündeki boya'yı yiyebiliyorlarmış sonra malumunuz R.I.P
Mesaj tarihi:
hafta sonu almaya gidiyorum buldum 2 yerde (bakırköy capacity ve beylikdüzü migros) tabi hazır akvaryumlu kurulu satıyorlarsa yoksa önce petshop'la konuşup akvaryum alıcam hepsiyle tek tek uğraşıcam kendim kurucam.
  • Yeni Oluştur...