piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kim la bu yanda çıktı ortak arkadaş yazıyo ya, ortak olan kim diye tıklayım derken arkadaşlık isteği gönderdim facebookta. iş başvurusu yaptığında adı soyadını aratıp bu çocuk neler yapmış böyle demesinler diye sansürlendi. sdfg
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hemen kabul etmişin ben buraya yazmadan f5 spamlıyodun galiba :D ha fedeymiş orayt
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 iyi güzel de git bikaç arkadaşına sor zart diye garbage ın orta yerinde ifşa etmişsin adamı
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 tanıyan tanıyo la zaten heyecan yapma
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 sil kardeşim arkadaşım değilsin sen.
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 dostumsun niyetim iyi ama arkadaşım değilsin yani
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 güzel edit olmuş niyet iyi :)
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 FATİH DURSUN FATİH DURMAZ FATİH DURAN FATİH DURKALK FATİH DURANTOP FATİH DURDUR FATİH DURGOOD FATİH VURDUR FATİH DURUM FATİH DURMUŞ artık bu kişiler işe başvururken paticikle ilişkilendirilip alınmayacaklar sdfsdf
Öne çıkan mesajlar