Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillerin Şarj Olması


kozalak

Öne çıkan mesajlar

şimdi günümüzdeki piller şarj olduktan sonra elektriği kesiyolar otomatik olarak. laptoplarda pil şarj olduktan sonra cihaz gücünü şebekeden alıyor. telefonlarda da olay böyle mi? yoksa telefon şarj olunca elektrik tamamen kesiliyor, pil kullanılmaya devam mı ediliyor?

gün içerisinde telefonu sürekli usb ye bağlı şekilde kullansak bu kullanım şekli ilerde sorun yaratır mı? yaratırsa ne sorunu yaratır?

bu sorulara cevap arıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün farkettiğim birşey; telefonu usb den şarj ettim, şarj sırasında pil daha az ısındı normal prize takmaya oranla. tabi şarj süresi de uzadı. usb den olunca verilen akım değişiyor sanırım. tabi bu bilgisayardan mı yoksa telefonun kendisinden mi bilmiyorum ama bana daha çok bilgisayardan kaynaklı gibi geldi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kez baska bir sey farkettim.telefon usb den sarj oluyodu ve pil sicakligi gayet normaldi.sicak bile degildi.telefon %100 sarj olduktan sonra sicaklik bir miktar artti.pil sarj olunca enerjiyi kesiyosa bu sicakligin sebebi ne? yoksa benim dedigim gibi telefon gucunu pil yerine usb/prizden mi aliyor?
suan o sicaklik geri dustu sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...