kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 şimdi günümüzdeki piller şarj olduktan sonra elektriği kesiyolar otomatik olarak. laptoplarda pil şarj olduktan sonra cihaz gücünü şebekeden alıyor. telefonlarda da olay böyle mi? yoksa telefon şarj olunca elektrik tamamen kesiliyor, pil kullanılmaya devam mı ediliyor? gün içerisinde telefonu sürekli usb ye bağlı şekilde kullansak bu kullanım şekli ilerde sorun yaratır mı? yaratırsa ne sorunu yaratır? bu sorulara cevap arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 nerden aliyor bilmiyorum da ben dun telefonu sarjda unutmusum tum gun eve geldigimde batarya cok isindigindan usb sarji deaktive edilmistir diye yazi vardi telefonda helal olsun dedim lg'ye. bide ultra dandik bi telefonu adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 gerekmedikçe şarj etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ya işte şöyle bi durum düşün. telefon mesai bitimine doğru şarjı baya azalıyor. eve gidip şarja takacaksın ama pat bi işin çıktı dışarda olman lazım. o zaman gg işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ya takarsın da öyle tek çubuk azalınca şarja aletine sarılma yeter. cap. touchscreen ve 3g sayesinde şimdi aletlerin şarjı en fazla 1-2 gün gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 istedigin kadar sarj edersin teorik olarak sorun olmaz. ama pratikte sarjdayken elektronik cihazlar isinir ve isi pilin en buyuk dusmanidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bugün farkettiğim birşey; telefonu usb den şarj ettim, şarj sırasında pil daha az ısındı normal prize takmaya oranla. tabi şarj süresi de uzadı. usb den olunca verilen akım değişiyor sanırım. tabi bu bilgisayardan mı yoksa telefonun kendisinden mi bilmiyorum ama bana daha çok bilgisayardan kaynaklı gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 telefonu iş yerinde şarj edecen. evde yatarken bıraktıgında 8 saat boyunca mahvoluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu kez baska bir sey farkettim.telefon usb den sarj oluyodu ve pil sicakligi gayet normaldi.sicak bile degildi.telefon %100 sarj olduktan sonra sicaklik bir miktar artti.pil sarj olunca enerjiyi kesiyosa bu sicakligin sebebi ne? yoksa benim dedigim gibi telefon gucunu pil yerine usb/prizden mi aliyor? suan o sicaklik geri dustu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar