Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shoutcast tarzı windows xpyi destekleyen radyo programı

elvyn

Öne çıkan mesajlar

sonanım yazılım da emula sorusuna bile cevap vermediler anca fanım donmuyor ekran kartım yandı bunun gibi sorulara cevap veriolar. müzikte de adam nereden bilsin yazılımı. ikisine de giren buraya geliyor :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende xp pro var tum ayarları dogru duzgun yaptım calismadi

istersen bi msn e veya icq ya gel

[email protected]
167757903

yanlız su an musait degilim aksam felan gene gelirim konusuruz okkey?[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

rroter kullanmıorum
firewalların hepsi kapalı yani bilgisayarıma herhangi bir saldırı olsa ruhum uymaz :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

nası saçma bir mantıktır
donanımda cevap verilmiyor
müzikteki ne anlasın şekli
yeterince arama yaparsan bir ton site bulabileceğin gibi
cevaplarınıda sorduğun soruya uygun bölgelerde araman gerekli
hiç tasvip etmediğim gibi bayağıda bi rahatsız oluyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...