desturlu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 İphonu kullanmak hiç bu kadar zevkli olmadı. Deneyin ve görün. Tek kelimeyle harika bir alet. İster stant yap ister tripod. Ben bisiklet fikrini çok beğendim. Daha denemedim deneyince sizinle paylaşırım. Ama resim çekme konusunda çok iyi. Bağlıyorsun hemen tutuyor hemde iyi tutuyor. Mütiş :)) Walla fiyatı yaptığına göre çok ucuz 49 TL. Tablet modelide var oda 69 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 wow bir müşteri olarak sen bile bu kadar tavsiye ediyosan hemen alalım derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hemen almalıyım çoklu miktada satıyorlar mı ? 200 300 vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Aleti çok sevdim, İyi birşey'e benziyor, hatta telefonumla tanıtım yapmışlar, olur mu olmaz mu diye kafamda şüphe de yok ama buraya gelip reklam yapmak için üyelik açıp, ilk mesajında da bunu yazdığın için bedava verseler de almam artık. İğreniyorum bu tarz şeylerden... ABV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bana küçükken 69 tl'lik knex alsaydılar uçak yapmıştım o parçalarla. Not : Ayrıca artık balon çıkmasın diye hesaplar 3 ay bekletiliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Reklam sitesi değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar