Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı Üniversiteli Patiler

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

EEE! Yeter be! Ebesinin dalı! Her universte için bi konu açalım hadi bakalım! Biri açmış odtulu pati biri açmış sabancı, olmaz ki.![signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

Hm dikkat etmedim, evet ODTÜ de açmış. Forum kurallarına yasak olduğunu sanmıyorum ama yasaksa kaldırılsın.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others.

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

Yasak deil de gereksiz abi nedir bu? Odtu, sabancı ve çankaya için açıldı. Gerisi gelmez inşallah. Bunun yerine unili patiler buraya unisini yazsın falan gibi genel bi forum açmak daha mantıklı deil mi?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

yani bu çikolata ile ilgili bir konu açmak yerine tek tek toblerone, ülker, eti vs hepsi için ayrı topic açmaya benzer uygunsuz kaçar

çikolata :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman 22'sinden sonra görüşüyoruz, ilk tercihimdi bu akşam kutluyorum :)
Puanlar da baya artmış bizim okulun birincisi bile onur bursu kazanamamış halbuki garanti diye bakıyordu. Diğer arkadaşlar da kazanamadı puanlar fırlamış herhalde, ünivde fazla tanıdık olmayacak herhalde ehe.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 19 Ağustos 2004 14:09 tarihinde demiş ki:
22 sinde dil sınavı var. 27 sinde başlıyomuş dersler. İlk haftalar boş geçer diyolar doğru mu?

İlk hafta freshman olarak başlarsan boş geçmez. Dakka 1 gol 1 derse başlarlar. Cuma da ilk quizini olursun. Sabancı'ya gelince öyle beleş yok her hafta 2 quiz maşallah ödevler ve 100er sayfa okuma. Öss çalışmasını özleyeceksin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ohş.

Burslulara öncelik tanıyoz flan demişlerdi, 2 kişilik oda istiyorum ben arkadaşla, sorun çıkar mı?[signature][hline]MSN = [email protected]

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahaha.

Ya izmirliyim, makara yapmaya arkadaşların odaya giderim, kafa dinleyeceğim zaman boş olmalı oda :D

Bir de kız erkek karışık ya yatakhaneler, ne şekilde karışık?[signature][hline]MSN = [email protected]

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi tüm üniversitelerde yurtlar kız erkek diye ayrılıyor ya bizimkinde aynı binada oluyorsun. Kız ve erkeklerin housekeeper'ları aynı. Aynı tv odasındasın aynı mutfak aynı çamaşırhane oluyor. Kızlar genelde ilk ve en üst katlarda oluyorlar bazen yanyana veya üstüste kız odası düşebiliyor. Eğer bi kız tavlarsan odada kalmalarda hiç sorun yaşamazsın. Kız odasında kalsan kimsenin taktığı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...