demian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 her türlü anma günü hakkında oldukça hassas olan paticigin bu utancı ıskalamasını istemedim. "yoklugum türk varlıgına armagan olsun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Nasıl gaza gelinmiş hemen hatırlayalım ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Güzel yağma dönmüş helal team. Zaten azınlıkları ülkeden kovmak için elimizden geleni yapmışız. Absürd varlık vergileri, vergisini ödemeyenleri toplama kamplarında çalıştırmak falan. Tarih kitaplarında yok nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ya ben bi programda, bu olayları organize eden askeri birimin komutanı vardı, onu izlemiştim 4-5 yıl önce televizyonda. Olayların üzerinden 50 yıl geçtiği için, programda baya detayıyla herşeyi anlatmıştı şöle yaptık böle yaptık diye. Şimdi bulamadım bu adam kimdi, o program neydi. İzleyen ve hatırlayan varsa bi yazıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 https://picasaweb.google.com/112756778055196275739/67EylulOlaylar02 resimler 211 tane baya detaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 tam tumblrlık resimlermiş biraz efekt verdinmiydi tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bizim tanklar baya iyiymiş o zamana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 o tanklar modernize edilmiş şekilde halen kullanılıyo. özellikle trakya bölgesinde falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar