kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Mavi, 27 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki: konuş abi benim önğmde aşk yaşamayın de gidin başka yere de. varmi böle bi hakki ben borann yerinde olcam biri bana öle diycek[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Nukem_Verite, 27 Eylül 2004 17:00 tarihinde demiş ki: bekle bora işini bitirsin sonra sen git ezhuzehuzehuzehzeu +100000[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben kendimin geyik hakkını kullandım.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Uzun incee bir yooooldayıııım.[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirk_Lee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Sensible madem igilenmiyorsun neden gelip tartışaya katılıyorsun o zaman istemezsem atazsın mesaj okuazsında birisi senin önüne bu sayfayı açıp zorlamı oku diyor. okuma o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: NuKe, 27 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Bora'yla kesiş. Bora'yı kendine aşık et: Bora senin için kızdan ayrılsın. Sen de git kıza çıkma teklif et. Bu kadar. Çok orjinalim. olay budur :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Kirk_Lee, 27 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: sınıfta bir kızdan hoşlanıyorum. kızla ilk iki hafta kesiştik. o ilk iki hafta öğleden önceki derslere gelip öğleden sonra kaçıyordum. sınıfta bora isimli bir çocukla yakınlaşmaya başladı bu. sonra bu gün öğrendim çıkaya başlamışlar. hatta sınıf hocası oturma planı ayarıyordu sınıf başkanıyla başkanla anlaşmış bunlar yanyana oturuyorlar. kızı çok seviyorum. unutayım dedim yapaıyorum. ne yapayım lütfen yadım edin... Biz napıcaz? Senin sorunun tam olarak şu : Kızla ilgilenip, onla adam gibi konuşmaya calışacağına "İmdak napcam!" başlığı açıyorsun paticik e.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Kirk_Lee, 27 Eylül 2004 17:09 tarihinde demiş ki: Sensible madem igilenmiyorsun neden gelip tartışaya katılıyorsun o zaman istemezsem atazsın mesaj okuazsında birisi senin önüne bu sayfayı açıp zorlamı oku diyor. okuma o zaman. Çünkü senin gibi 50 tane adam zart zurt buraya gereksiz şeyler açıyor yok ona vuruldum yok şeyim kaşındı yok aşık oldum bu ne be[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kanka kaçmasaydın okuldan kızı daha da fazla kesseydin sana aşık olurdu alalalla. ya da bak ne yap? bekle bunnar ayrılsın sen yine kes kızı ama dikkat et bora azını burnunu kırmasın..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 boraya 1 kıza.... yok kıza laf yok sadece boraya 1[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 geçen gün basket oynarken elin incindi napcam bilmiyorum üstelik sag elim noolur yardim edin çok gerginim. En sad1k sevgilimi kaybediyorum ben böle bi konu açsam iyimi olur herkes kendi derdini yazarsa ohooo bayd1m valla[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirk_Lee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tamamda burda yetkiler var onlar uyarır beni olur biter yukarıdaki isimlerde senin adını göremiyorum yetkili olarak seni ne ilgiendiriyor. morali bozuk paylaşayım dedim morali dahada bozuldu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bizim cevaplarımızı senin konundan daha mantıklı. Niye bize sitem ediyonki ? Benim önerime gelince, bence bide grup deneyin. Yani olmucak şey deil.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Haaaaaaa şimdi hatırladııım Bora!!! abi kızdan uzaklaş sen alır seni aşaa o adam..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bozulcak tabi senin bu dedigin dertmi , iki hafta görmüssün k1z1 bide baskasiyle çikinca iyice degerlenmiis gözünde rahat ol farzetki k1z dibinden ayr1lm1yo sürekli ariyor falan ayrilirsin kisa sürede bunlar gelip gecer baskas1n1 bul. hem sen bizim ne tavsiye deicegimizi düsünüyodun ki yani buraya yaz1can ve çözümü mü bulcan, saçma[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Kızı geri alma şansın var ise tabikipeşinden git ve uğraş. Ama bu sana, kıza ve tabi Boraya dert olacak ise boşver ne halleri varsa görsünler. Hem kendini yıpratma hem de onların ilişkisine karışma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 adamlar üye olur olmaz aşk acısı çekiyor abi nedir bu yahu :) anlamadım dışardan tavsiyemi ediyorlar "oğlum paticik diye bir yer var bütün sorunlarına yardımcı oluyorlar sende dene" gibisinden :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Acc Nukeminmiş demek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirk_Lee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sağol nukem desteklediğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Nukem_Verite, 27 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Abi ÖEH diyorum size. Ya adam yeni üye götünüzden uydurup fake diyip bissürü şey yazıyosunuz.Ulan adam fake değilse noolucak? Ya bilmiyosa kuralları cartları curtları? nerde kaldı yeni üyeye yardım etmek anlatmak? Hemen bi artizlik,ondan sonra efendim ekşi sözlükte neden paticiğe kötü yazıyolar.Ulan şu yaptığınız işmi? Hyr bide yazanlar aratsınlar bakalım ilk açtıkları konuları nası açıyolarmış ne olmuşlar? Örnek olarak zırt pırt laf atan sensible arkadaşımızın garbage'e açılmış 13 tane topici var...Ben bişi demiyorum Evet ben geyik olan konuları direk garbage'a açıyorum konu dışına değil böylece laf yemiyorum,konu dışına garbage konusu açana da laf etme hakkım oluyor. Mantığın varmı senin?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 27 Eylül 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 geçti borun pazarı yani...bu tip durumlarda direk yapıştır...ilk seferde çogu kız kabul etmez zaten...bide bu tip ortamlarda dersane okul falan hayatta kabul etmezler hos kızsa tabi...biraz yüksekten uçarlar...kimse yüz vermeyince mecbur sana dönerler... Boraya gelince yapcak bişe yok...kızın ihalesine fesat karıştır...aralarını bozcak bişeler yap...ne biliyim kızın kankasıyla kanka ol...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 KESİN LAN!!![signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: NuKe, 27 Eylül 2004 17:30 tarihinde demiş ki: KESİN LAN!!! vay be[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: NuKe, 27 Eylül 2004 17:30 tarihinde demiş ki: KESİN LAN!!! [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 abi sen bakma onlara unutmaya calıs bana aynısı oldu unuttum unutuluyo yani rahat ol geniş takıl başka kızlara bak falan..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar