Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Acısı Çekiyorum Yardım Edin Lütfen

Kirk_Lee

Öne çıkan mesajlar

said:
Mavi, 27 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
konuş abi
benim önğmde aşk yaşamayın de
gidin başka yere de.

varmi böle bi hakki ben borann yerinde olcam biri bana öle diycek[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 27 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
Bora'yla kesiş. Bora'yı kendine aşık et: Bora senin için kızdan ayrılsın. Sen de git kıza çıkma teklif et. Bu kadar. Çok orjinalim.

olay budur :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kirk_Lee, 27 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
sınıfta bir kızdan hoşlanıyorum. kızla ilk iki hafta kesiştik. o ilk iki hafta öğleden önceki derslere gelip öğleden sonra kaçıyordum. sınıfta bora isimli bir çocukla yakınlaşmaya başladı bu. sonra bu gün öğrendim çıkaya başlamışlar. hatta sınıf hocası oturma planı ayarıyordu sınıf başkanıyla başkanla anlaşmış bunlar yanyana oturuyorlar. kızı çok seviyorum. unutayım dedim yapaıyorum. ne yapayım lütfen yadım edin...

Biz napıcaz? Senin sorunun tam olarak şu : Kızla ilgilenip, onla adam gibi konuşmaya calışacağına "İmdak napcam!" başlığı açıyorsun paticik e.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kirk_Lee, 27 Eylül 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
Sensible madem igilenmiyorsun neden gelip tartışaya katılıyorsun o zaman istemezsem atazsın mesaj okuazsında birisi senin önüne bu sayfayı açıp zorlamı oku diyor. okuma o zaman.

Çünkü senin gibi 50 tane adam zart zurt buraya gereksiz şeyler açıyor yok ona vuruldum yok şeyim kaşındı yok aşık oldum bu ne be[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün basket oynarken elin incindi napcam bilmiyorum üstelik sag elim noolur yardim edin çok gerginim. En sad1k sevgilimi kaybediyorum

ben böle bi konu açsam iyimi olur herkes kendi derdini yazarsa ohooo bayd1m valla[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim cevaplarımızı senin konundan daha mantıklı. Niye bize sitem ediyonki ?
Benim önerime gelince, bence bide grup deneyin. Yani olmucak şey deil.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

bozulcak tabi senin bu dedigin dertmi , iki hafta görmüssün k1z1 bide baskasiyle çikinca iyice degerlenmiis gözünde rahat ol farzetki k1z dibinden ayr1lm1yo sürekli ariyor falan ayrilirsin kisa sürede bunlar gelip gecer baskas1n1 bul. hem sen bizim ne tavsiye deicegimizi düsünüyodun ki yani buraya yaz1can ve çözümü mü bulcan, saçma[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar üye olur olmaz aşk acısı çekiyor abi nedir bu yahu :) anlamadım dışardan tavsiyemi ediyorlar
"oğlum paticik diye bir yer var bütün sorunlarına yardımcı oluyorlar sende dene" gibisinden :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 27 Eylül 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
Abi ÖEH diyorum size.
Ya adam yeni üye götünüzden uydurup fake diyip bissürü şey yazıyosunuz.Ulan adam fake değilse noolucak?
Ya bilmiyosa kuralları cartları curtları?
nerde kaldı yeni üyeye yardım etmek anlatmak?
Hemen bi artizlik,ondan sonra efendim ekşi sözlükte neden paticiğe kötü yazıyolar.Ulan şu yaptığınız işmi?
Hyr bide yazanlar aratsınlar bakalım ilk açtıkları konuları nası açıyolarmış ne olmuşlar?
Örnek olarak zırt pırt laf atan sensible arkadaşımızın garbage'e açılmış 13 tane topici var...Ben bişi demiyorum

Evet ben geyik olan konuları direk garbage'a açıyorum konu dışına değil böylece laf yemiyorum,konu dışına garbage konusu açana da laf etme hakkım oluyor. Mantığın varmı senin?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"

[Bu mesaj Sensible tarafından 27 Eylül 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçti borun pazarı yani...bu tip durumlarda direk yapıştır...ilk seferde çogu kız kabul etmez zaten...bide bu tip ortamlarda dersane okul falan hayatta kabul etmezler hos kızsa tabi...biraz yüksekten uçarlar...kimse yüz vermeyince mecbur sana dönerler...

Boraya gelince yapcak bişe yok...kızın ihalesine fesat karıştır...aralarını bozcak bişeler yap...ne biliyim kızın kankasıyla kanka ol...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...