Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Null Cable Modem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lanet olası kablo hiçbir yerde bulunmuyor, gidip yaptırmıştım daha önce, işe yaramıştı, bu sefer yemedi. Bir yere sordum, yarın gelecek dediler bakalım. Onlar bana dönene kadar, var mı sattığından emin olduğunuz bir yer? hp dl180 e bağlanmak için kullanılacak.
Mesaj tarihi:
Ha bende GUI var, MS kurdum diorsan o baska tabii. Orada vsp kullanamazsin, ama RS232 ile de baglanamazsin oraya zaten.

Dolayisi ile Linux/Unix kullaniyorsan lisansa gerek yok. MS kullaniyorsan, o zaman fukken ms dicen once HP yerine.
Mesaj tarihi:
Hocam,

iLO yu almiyorsun. Ekstra functionlar icin iLO lisansi aliyorsun. Default da geliyor iLO zaten. Kullanabilirsin yani. Sadece advanced olaylarini kullanamazsin.

Baglan iLO na ssh ile kullan vsp ni, kasma deliler gibi rs232 falan. Gulerler adama.

"vsp niye calismiyor ya ?" diye sormadan da bir arastiralim boottime da neler yapilmasi gerekiyor vsp kullanabilmek icin :))
Mesaj tarihi:
yok yok ilo ya bakıcam yarın, ama bugün nette okurken, startup da F8 seçeneğini görmem gerektiğini okudum(bizimkinde sadece F10,11 var, bios dan static ip verdim aslında ama yemedi), oradan static ip verip browser üzerinden direk bağlanıcaz sanırım, ya da default dns isminden deneyebilirim.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
...ayak işlerini yapan çocuk tatilde...

öhhöö öhhööööö

(kabloyu da ben buluyorum, altyapıyı da ben kuruyorum, yönetimini de ben yapıyorum hadi bakalım sdf. eğitime ihtiyacım var daha ama yea.)
Mesaj tarihi:
abi ilo icin lisansa gerek yok. gerci biz satin aliyoruz guzel ozellikler getiriyor ama ilo'nun default fonksiyonları zaten bedava.

hp'lerde genelde onboard controller'ın üzerinde bir kartona yazılı şekilde geliyor dns name, admin hesabı ve şifre. oradan deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
2 tane db 9 warmıs lan epi topu
eger o web sitresindeki seyse
birindede 3 tane kablo baglıyo birbirine gerisi şöntlü
sen yazıcıogluna git aga
orda elektrikçiler var birinde yaptır ben bilmem dersen ben bi yere yönlendirirm seni
yaşar usta vardı yanlış hatırlamıyosam yazıcıpoglunun solundaki daracık pasajda
Mesaj tarihi:
Gel bizim tarafa, bizim MIS de vardi. Japonlara saygimi kaybettim yanliz koskoca sirkette bir kablonuz yok.

Edit: Benim gibi server in uzerindeki back led dugmesini ilk gordugun de integrated-lights out sananlar el kaldirsin. LOL
  • Yeni Oluştur...