Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni TCK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar yeni TCK kanununda kişinin şahsına küfür etmek 6ay ile 2yıl arasında hapis cezası ile cezalandırılacakmş...bu ne biçim kafa...herkes küfür eder yani herkes hapse gircek....
kısacası küfür ederken dikkat edin.. :)[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz...
Mesaj tarihi:
baklava çalanın aç olup olmadığını nasıl tespit ettiricen ne salak saçma kanunlar var güzel ülkemizde ya.
-sokaklarda tehlikeye vericek şekilde hayvan salmanında bir cezası vardı boğadır zarttır zurttur yandık o zaman her kurban bayramı eheh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
:Dlol[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 27 Eylül 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
artık baklava çalanlar aç ise cezaya tabii tutulmuyorlar

artık tecavüz eden yada prezervatif çalanlar azmış ise cezaya çarptırılmıyor gibi birşey oldu bu:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
ceza almiyorlar degil . aliyorlar ama daha az . cebinde parasi varken serefsizlik olsun diye calanla gercekten ihtiyac halinde olan birisinin calma eylemlerinin cezasinin ayni olmasi beklenemez zaten .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
kandaki şekere bakarlar aç mı değil mi diye.
teknoloji çok gelişmiş durumda ülkemizde yapmayın, her 3 polisten 1inde glikoz kiti var.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
İyi güzel ho$ta bu kanun TÜRKİYE ye ters . Bukadar bilinçsiz toplumda böyle bir kanun hadi onu geç topu devlete at bunu kaldıracak devletin mahkemesini göremiyorum . Bazen adamın hayatını değiştiren mahkemede dosya atlaması olabilio ve aylarca beklenio bu iş yaş :p[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Mesaj tarihi:
Çıkaran hükümet bilinçsiz olunca, haliyle böyle oluyor.

Ehh, ne beklersin ki. 1% siyasi eğitim aldı mı acaba merak ediyorum.

*edikledim burayı, soradan okuyunca farkettim konu sapacak, açan arkadaşa ayıp olacak*

[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Eylül 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 28 Eylül 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
Kesinlikle yasal olarak kanıtlanamaz.
Ben şimdi çok acıktım mesela, odamdaki cüzdanımda para var ama gidip kafeteryadan yemek çalarsam haklı mı oluyorum?

sanırım, gelirine, yaşam şekline, kimlerle yaşadığına falan bakıyorlardır...
Mesaj tarihi:
çok iyi olmuş helal olsun etmeyin küfür sizde insan olana yakışmaz küfür etmek. darp suçları çok hafif onu çoğaltsalarmış keşke çoğaldımı ki?[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Ehehe. Trafikde gidiyorsunuz:

*DAAAT DAAAT!* Yürüsene Ulan @%&^+(/%T/%
-NAaaa Niii Naaa Niii Polis kıpırdama!
-Noluyoruz lan?
-Küfür etmekten tutuklusunuz!
-Hay ben senin. ........
-4 yıl oldu
- Has.... lan
-6 yıl.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young