kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 arkadaşlar yeni TCK kanununda kişinin şahsına küfür etmek 6ay ile 2yıl arasında hapis cezası ile cezalandırılacakmş...bu ne biçim kafa...herkes küfür eder yani herkes hapse gircek.... kısacası küfür ederken dikkat edin.. :)[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz...
THiM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 küfür etmek zaten hakaretten suçtu ki suç olması yeni bir şey değil[signature][hline](^-.-^)
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben yeni öğrendim...bu kanun yeni çıkarılmış...[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz...
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ohoooooo bütün stadlar hapise o zaman, tamam öyle[signature][hline]AntiPati X=o=X
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla henuz kimseyi birbirine kufrettigi icin gormedim starlarimiz disinda.. zaten her kufurde mahkemeye gidersen mahkemeler iptale baglanir[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link
Apache Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 artık baklava çalanlar aç ise cezaya tabii tutulmuyorlar[signature][hline]shinsetsu desu..
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ohohoho yıllık en çok küfürü kim yiyecek acaba :)[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tck kanunu böyle öss sınavı gap projesi gibi bişey olsa gerek[signature][hline]kender on the roof
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 söylediğin imzanla bütünlük oluşturmus silth[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sacmalık lem bu[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 baklava çalanın aç olup olmadığını nasıl tespit ettiricen ne salak saçma kanunlar var güzel ülkemizde ya. -sokaklarda tehlikeye vericek şekilde hayvan salmanında bir cezası vardı boğadır zarttır zurttur yandık o zaman her kurban bayramı eheh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gecekondu yapanlara hapis geliyomuş, Benim gecekonduyu kesin yıkacaklar zaten kablo net elektrik su doğalgaz kaçak :) Şimdi moku yedik :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 :Dlol[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Apache, 27 Eylül 2004 20:38 tarihinde demiş ki: artık baklava çalanlar aç ise cezaya tabii tutulmuyorlar artık tecavüz eden yada prezervatif çalanlar azmış ise cezaya çarptırılmıyor gibi birşey oldu bu:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 TCK : Türk Ceza Kanunu Başlığın şu yani senin : Yeni Türk Ceza Kanunu Kanunu...[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ceza almiyorlar degil . aliyorlar ama daha az . cebinde parasi varken serefsizlik olsun diye calanla gercekten ihtiyac halinde olan birisinin calma eylemlerinin cezasinin ayni olmasi beklenemez zaten .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kandaki şekere bakarlar aç mı değil mi diye. teknoloji çok gelişmiş durumda ülkemizde yapmayın, her 3 polisten 1inde glikoz kiti var.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Kesinlikle yasal olarak kanıtlanamaz. Ben şimdi çok acıktım mesela, odamdaki cüzdanımda para var ama gidip kafeteryadan yemek çalarsam haklı mı oluyorum?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 İyi güzel ho$ta bu kanun TÜRKİYE ye ters . Bukadar bilinçsiz toplumda böyle bir kanun hadi onu geç topu devlete at bunu kaldıracak devletin mahkemesini göremiyorum . Bazen adamın hayatını değiştiren mahkemede dosya atlaması olabilio ve aylarca beklenio bu iş yaş :p[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Çıkaran hükümet bilinçsiz olunca, haliyle böyle oluyor. Ehh, ne beklersin ki. 1% siyasi eğitim aldı mı acaba merak ediyorum. *edikledim burayı, soradan okuyunca farkettim konu sapacak, açan arkadaşa ayıp olacak* [signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales [Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Eylül 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
somebody Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Penthesilea, 28 Eylül 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Kesinlikle yasal olarak kanıtlanamaz. Ben şimdi çok acıktım mesela, odamdaki cüzdanımda para var ama gidip kafeteryadan yemek çalarsam haklı mı oluyorum? sanırım, gelirine, yaşam şekline, kimlerle yaşadığına falan bakıyorlardır...
Bilge_Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kesinlikle mecliste onaylanması lazım. Artık AB ye bir mazeret bırakılmamalı[signature][hline]yaşasın Türk Milleti......
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Demek ki daha az küfür kullanacağız. Güzel bir gelişme.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 çok iyi olmuş helal olsun etmeyin küfür sizde insan olana yakışmaz küfür etmek. darp suçları çok hafif onu çoğaltsalarmış keşke çoğaldımı ki?[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ehehe. Trafikde gidiyorsunuz: *DAAAT DAAAT!* Yürüsene Ulan @%&^+(/%T/% -NAaaa Niii Naaa Niii Polis kıpırdama! -Noluyoruz lan? -Küfür etmekten tutuklusunuz! -Hay ben senin. ........ -4 yıl oldu - Has.... lan -6 yıl.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Öne çıkan mesajlar