Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1v1 Troll warrior'u aldım :P

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Eheh çok komik ya ben shroomları dizmiş köprü girişinde bekliyodum,troll geldi bana direk daldı ben öylece durdum hiçbişi yapmadım adam sanki kendi kendini öldürmüş gibi oldu 6 saniyede falan öldü ehe bide uyuz ettim dans ettim falan :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

birsey yapmadigini kendi agzinla soyleyip hala daoc oynadiginimi idda ediyorsun o zaman?
adam gibi 1337 skillz bir char ac bence.. oyunun zevkine varirsin..[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)
Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)
Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED)
Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr4L2(BANNED)
Teba lvl 50 Briton Cleric rr5L4 (no one knows..)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yav animist zevkli,attack falanda yapıyorum ama olay komiğime gitti onu yazayım dedim :) Adam aklınca arkadan gelip öldürecek,kendi kendini öldürdü ehe

edit: yapıyorum yerine yapamıyorum yazmışım
[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot

[Bu mesaj Sensible tarafından 18 Eylül 2004 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kendi kendini öldürme olayını servant necrom ile yaşadım full bufflı bir şekilde df, 1st diamondda nm keserken bir troll gördüm warriordu benim onu gördüğümü farketmedi ardından biraz rest edip üstüme koşturdu :D iyice yaklaşınca DS ile HoT ı yeniledim peti nm üstünde bıraktım, adam bir güzel pete vuruyordu ki anlatamam :) 30sn sonunda adam yerdeydi adam öldükten 6sn sonrada nm ölmüştü :horace:
ss ı bulursam gösterim.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 18 Eylül 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
merc ile oynarken bi steahter bs attı bana face atıp attack mode a geçtim kapı çaldı
donduumde yerdeydi adam

erm bashka biri addlemish olmasin? ^^[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 18 Eylül 2004 08:04 tarihinde demiş ki:
Eheh çok komik ya ben shroomları dizmiş köprü girişinde bekliyodum,troll geldi bana direk daldı ben öylece durdum hiçbişi yapmadım adam sanki kendi kendini öldürmüş gibi oldu 6 saniyede falan öldü ehe bide uyuz ettim dans ettim falan :)

eheheh ii yapmissin guzelde o troll seni farz etki shroomsuz yakaladi o zaman ne olcek:P[signature][hline]Kerem
50 Zerker excal/mid
Ariakan
50 hero pryd/hib
Sosyal ağlarda paylaş

Aha buseferde scout aldım ama adam biraz aptaldı galiba yada şansa onun kamp ettiği yere kurduk mushroomları :) Bizim adamlar önde kapışıyodu,arkadan birisinin okladığını fakettim ilk ok isabet etti ama bladeturn vardı,ikincisini atmasına shroomlar izin vermedi. Adam bidaha oklamaya çalıştı gene olmadı zaten hp'i yarıya inmişti. Melee dalmak aklına geldi ama artık çok geçti ehe bana yetişemeden öldü.
Burada gavurların salak olduğunu birkez daha kanıtlamış bulunuyoruz.

[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot

[Bu mesaj Sensible tarafından 28 Eylül 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahhh ahhh
o okcunun elinde %50 range bonuslu oklar olacaktiki sen daha neler olup bittiğini anlamdan yerde olacaktın...
mantar olayına kanse roluyorum zaten....
bence exp yi sana değil mantara vermeliler[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
kesme seker 50 scout quenivare
numune hastahanesi 50 necro quenivare
anuria 50 paladin quenivare
asker 50 mercenary quenivare
osimdi asker 50 cleric quenivare
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...