Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bi aralar vardı technetten satıyordu bi arkadaş ucuza almıştım o vakit laptop için , bi de desktopa gerekti şimdi , öyle sağda solda sitelerden olmayan düzgün download linki+keyiyle var mıdır satan. o arkadaş windows 7 ultimate N ' i 25-35 arası bişiye almıştım yine bu civarlarda olursa çok tatlı olur. (öyle 1-2 ayda patlıcaklardan değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 valla çin sitesinden al, benimki 5 aydır falan sağlam daha tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 pro n almıştım ben ondan 1 yıldan fazla oldu herhalde halen gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Dark_Soul satıyordu senin dediğin technetten. Bende 2 hafta önce ÖM attım ama elinde sadece 1 tane enterprise edition key vardı, onuda ben aldım sanırım :) Sen gene de sor bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 aynen abi ben de pro n aldım 1 yıl falan oldu heralde belki daha fazla çok tatlı gidiyor =D çin sitesinden alıp patlayanlar oldu sonra da bozdu sanırım sıkıntı olmasın istiyorum technet iyidir bakalım ne dicek darksoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Banada lazım. Varsa satan alabilirim 3-5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bende var 1 tane, Satarım 30 'a, öm atın. Edit: adet girmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar