Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bi aralar vardı technetten satıyordu bi arkadaş ucuza almıştım o vakit laptop için , bi de desktopa gerekti şimdi , öyle sağda solda sitelerden olmayan düzgün download linki+keyiyle var mıdır satan. o arkadaş windows 7 ultimate N ' i 25-35 arası bişiye almıştım yine bu civarlarda olursa çok tatlı olur. (öyle 1-2 ayda patlıcaklardan değil)
calimero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 valla çin sitesinden al, benimki 5 aydır falan sağlam daha tık yok.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 pro n almıştım ben ondan 1 yıldan fazla oldu herhalde halen gidiyor
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Dark_Soul satıyordu senin dediğin technetten. Bende 2 hafta önce ÖM attım ama elinde sadece 1 tane enterprise edition key vardı, onuda ben aldım sanırım :) Sen gene de sor bir.
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 aynen abi ben de pro n aldım 1 yıl falan oldu heralde belki daha fazla çok tatlı gidiyor =D çin sitesinden alıp patlayanlar oldu sonra da bozdu sanırım sıkıntı olmasın istiyorum technet iyidir bakalım ne dicek darksoul
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Banada lazım. Varsa satan alabilirim 3-5 tane.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bende var 1 tane, Satarım 30 'a, öm atın. Edit: adet girmemişim.
Öne çıkan mesajlar