Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moralim bozuk olunca hasta oluyorum

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

mantık hatası yok mu ? ergenligimde,cocuklugumda ve hala ne zaman bir şeye üzülsem/sinirlensem midem agrır kasılır bulanırdı ama bahsettigim azcık bir acı degil,adamı 2 büklüm edecek,agrıdan adamı yataga dusurcek kadar,aynı şey babamda da var.

bi süre psikolojik dedim ve gectim,lise ve üniversite yıllarım boyunca hızlı bir hayatım cok olmasa da sosyal iciciydim ve oturdum mu bi haftasonu cıktıgımızda güzel icerdim,son 2bucuk senedir artık 2 bira icsem ertesi günü sancılarla uyanıyorum,kola desen artık onu da dogru duzgun icemiyorum.sigara icmek bile midemi agrıtıyor o ne alaka henuz cozmus degilim.

ve en son raddesi artık ne zaman kız arkadasımla şiddetli bi kavga etsem,ailemle aram acılsa canım sıkılsa hastalanıyorum,öksürüyorum,başım agrıyor.

doktora gitmeyi dusunuyorum artık cunku garipsemeye basladım bu durumu yani ruh halim vucudumu bu kadar etkilemesi bana garip geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bağışıklık sistemin yok senin

kanser olmamaya gayret et

oh wait!
bu dediğim imkansız di mi?

ehehe ölebilirsin belki,bi bakıma

son 6 sene boyunca sadece 1 kere grip oldum,o yuzden bagısıklık sistemimle gurur duyuyorum.bahsettigim agır hastalıklar degil,sadece böyle gündelik hayatı etkileyen ufak agrılar.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

abi üzülerek söylüyorum gastritsin.

birebir örtüşüyor söylediğin şeyler, ben de çektim zamanında. Ama geçiyor.

biliyorum abi,doktora gittim aynı şeyi söyledi hatta ülser başlangıcı bu dedi mide icin,ilac kullandım bir süre sonra gecti,ama anlayamadıgım nokta şiddetli bir kavgadan sonra sevgiliyle aileyle olan başımın cok agrıması,acaba ben mi abartıyorum su an dusundum de yani herkes bok gibi hisseder herhalde kendini böyle bir şeyden sonra ?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ya bırak ya bişi olmaz.

adamın kız arkadaşı falan da var anca şikayet ediyor işte...

şımarıklık hastalığı olm bunlar! bi bok olmaz. abartıyor kesin.

UUU ÇOK PARAM VAR.. KARNIM AĞRIYOR DİYE DOKTORA DA GİDİYORUMM!!! PARALARI SAÇAYIM BARİ...

abi sendeki forever alone'luk durumu, üzüleceğin aşamayı çoktan geçmiş. sen olayı direk sahiplenip, savunma durumuna geçmişsin artık, vah vah
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

kalbin mi kırıldı,gel kucaga

nutella: UUU HEM ŞIMARIK HEM DE GAY Bİ YAPIM VAR

abi böle bişiyi dile getirdin ama hoş değil bak.. nickin nutella yerim olmasından şüphelenmiştik gerçi. yine de bıyıklı bi adama böle demek hoş değil ya. sonra ağrır tabii..

miden falan.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

"nutella yerim" said:

kalbin mi kırıldı,gel kucaga

nutella: UUU HEM ŞIMARIK HEM DE GAY Bİ YAPIM VAR

abi böle bişiyi dile getirdin ama hoş değil bak.. nickin nutella yerim olmasından şüphelenmiştik gerçi. yine de bıyıklı bi adama böle demek hoş değil ya. sonra ağrır tabii..

miden falan.

gay babandır,oldu mu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...