nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 mantık hatası yok mu ? ergenligimde,cocuklugumda ve hala ne zaman bir şeye üzülsem/sinirlensem midem agrır kasılır bulanırdı ama bahsettigim azcık bir acı degil,adamı 2 büklüm edecek,agrıdan adamı yataga dusurcek kadar,aynı şey babamda da var. bi süre psikolojik dedim ve gectim,lise ve üniversite yıllarım boyunca hızlı bir hayatım cok olmasa da sosyal iciciydim ve oturdum mu bi haftasonu cıktıgımızda güzel icerdim,son 2bucuk senedir artık 2 bira icsem ertesi günü sancılarla uyanıyorum,kola desen artık onu da dogru duzgun icemiyorum.sigara icmek bile midemi agrıtıyor o ne alaka henuz cozmus degilim. ve en son raddesi artık ne zaman kız arkadasımla şiddetli bi kavga etsem,ailemle aram acılsa canım sıkılsa hastalanıyorum,öksürüyorum,başım agrıyor. doktora gitmeyi dusunuyorum artık cunku garipsemeye basladım bu durumu yani ruh halim vucudumu bu kadar etkilemesi bana garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bağışıklık sistemin yok senin kanser olmamaya gayret et oh wait! bu dediğim imkansız di mi? ehehe ölebilirsin belki,bi bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi üzülerek söylüyorum gastritsin. birebir örtüşüyor söylediğin şeyler, ben de çektim zamanında. Ama geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dasaaa said: bağışıklık sistemin yok senin kanser olmamaya gayret et oh wait! bu dediğim imkansız di mi? ehehe ölebilirsin belki,bi bakıma son 6 sene boyunca sadece 1 kere grip oldum,o yuzden bagısıklık sistemimle gurur duyuyorum.bahsettigim agır hastalıklar degil,sadece böyle gündelik hayatı etkileyen ufak agrılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ya bırak ya bişi olmaz. adamın kız arkadaşı falan da var anca şikayet ediyor işte... şımarıklık hastalığı olm bunlar! bi bok olmaz. abartıyor kesin. UUU ÇOK PARAM VAR.. KARNIM AĞRIYOR DİYE DOKTORA DA GİDİYORUMM!!! PARALARI SAÇAYIM BARİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 SeaGle said: abi üzülerek söylüyorum gastritsin. birebir örtüşüyor söylediğin şeyler, ben de çektim zamanında. Ama geçiyor. biliyorum abi,doktora gittim aynı şeyi söyledi hatta ülser başlangıcı bu dedi mide icin,ilac kullandım bir süre sonra gecti,ama anlayamadıgım nokta şiddetli bir kavgadan sonra sevgiliyle aileyle olan başımın cok agrıması,acaba ben mi abartıyorum su an dusundum de yani herkes bok gibi hisseder herhalde kendini böyle bir şeyden sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dasaaa said: ya bırak ya bişi olmaz. adamın kız arkadaşı falan da var anca şikayet ediyor işte... şımarıklık hastalığı olm bunlar! bi bok olmaz. abartıyor kesin. UUU ÇOK PARAM VAR.. KARNIM AĞRIYOR DİYE DOKTORA DA GİDİYORUMM!!! PARALARI SAÇAYIM BARİ... baba tarafından bagkurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dasaaa said: ya bırak ya bişi olmaz. adamın kız arkadaşı falan da var anca şikayet ediyor işte... şımarıklık hastalığı olm bunlar! bi bok olmaz. abartıyor kesin. UUU ÇOK PARAM VAR.. KARNIM AĞRIYOR DİYE DOKTORA DA GİDİYORUMM!!! PARALARI SAÇAYIM BARİ... abi sendeki forever alone'luk durumu, üzüleceğin aşamayı çoktan geçmiş. sen olayı direk sahiplenip, savunma durumuna geçmişsin artık, vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 UUU BABA TARAFINDAN DA BAĞKURLUYUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 biliyon de mi bagkurun ne oldugunu,emekli sandıgı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 fakirlerin kullandıgı seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 UUU BABAM ÇALIŞIYOR EMEKLİ OLDU!!!! ŞIMARIKLIK İŞTE... bunları okudun da, sinirlendin ve miden yanmadıysa gastrit değilsin yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 niye sinirleneyim ki sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 "nutella yerim" said: baba tarafından bagkurluyum içinden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ilcesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 UUUU SANA DEĞER DE VERMİYORUM!!! hey bu acıttı ama ve karnımı ağrıttı tamam mı! şımarık zengin kalp kıran pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 SeaGle said: abi üzülerek söylüyorum sinirsel gastritsin. birebir örtüşüyor söylediğin şeyler, ben de çektim zamanında. Ama geçiyor. düz'di babamda da aynı sorun var ama bir doktora görün en kısa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yumurtanın sarısına eppek banarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kalbin mi kırıldı,gel kucaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 "nutella yerim" said: ilcesinden gitmesek de, görmesek de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 "nutella yerim" said: kalbin mi kırıldı,gel kucaga nutella: UUU HEM ŞIMARIK HEM DE GAY Bİ YAPIM VAR abi böle bişiyi dile getirdin ama hoş değil bak.. nickin nutella yerim olmasından şüphelenmiştik gerçi. yine de bıyıklı bi adama böle demek hoş değil ya. sonra ağrır tabii.. miden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 oglum senin derdin ne tanımam etmem geldin trolluyon baslıgı,garezin varsa pm den yaz yoksa kirletme buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dasaaa said: "nutella yerim" said: kalbin mi kırıldı,gel kucaga nutella: UUU HEM ŞIMARIK HEM DE GAY Bİ YAPIM VAR abi böle bişiyi dile getirdin ama hoş değil bak.. nickin nutella yerim olmasından şüphelenmiştik gerçi. yine de bıyıklı bi adama böle demek hoş değil ya. sonra ağrır tabii.. miden falan. gay babandır,oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yok hiç hoş olmadı o. doğrudan aileye hakaret. hiç hoş bişi değil. neden böyle çocukça bişi yaptığını anlayamadım doğrusu. tanımam etmem, bi sorunun varsa özelden konuşur çözerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kocaman adamlarsınız çocuk gibi kavga edip birbirinizi şikayet ediyosunuz napayım uyarayım mı sizi kulağınızı mı çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar