logtrig Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 CthuLhu said: böyle takımın ne prestiji.. Bu arada en iyi falan değil ikinci olmamız bile zor,almanya ezecek bizi o arada belçika önümüze geçecek ve bitecek abi öyle de, boş geçmesin bu sene de. halk neyle oyalanacak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Siz Messi, Ronaldo falan zannediyosunuz herelde o yuzden oluyor bu yorumlar. Topu ayagına aldıgı gibi hızlı gidebilen bi onlar var cunku. Ben hic o ayarda oldugunu dusunmemistim zaten. Ama Atletico'da banko 11 oynayabilecek kadar yetenekli, su anki hali ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yanlış alarm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ben zaten penaltıyı arda atmalıydı demedim ki. Hataydı Arda'ya kullandırmak yoruldu çünkü adam. 90 dakika sahada skoru değiştirmek için tek çaba harcayan adam Arda. Sahada Türk formasıyla çalım atabilen tek adam da Arda. Bok atılan adam da Arda yazık yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 atleticoda amc oynuyor ki zaten. o pozisyon da ben de oynatırdım kendi takımımda. ama sol kanata ardayı koyacağıma, tüm sol kanadı patrick evra tarzı bir sol beke bırakmak, daha faydalı olurdu eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Penaltı vuruşunu kullanabilmek, hiç bir zaman Arda'nın yetenekleri arasında gösterilmemelidir. Takımda Hakan Şükür vardı da, atmadı mı penaltıyı? Takımda adam yok ki böyle yeteri kadar soğuk kanlı olup, o penaltıyı doksana takacak. Arda'nın ben daha önce de penaltı attığını gördüm, hangi maç hatırlamıyorum ancak o maçta da ortaya vurmuş kalecinin bacaklarına çarpıp gol olmuştu. Belli ki adam ortaya vurabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cetintas said: Ya her şeyi anlarım da bu takıma Tanju'dan ve Aykut'tan sonra hiç mi penaltıcı gelmez kardeşim? Bu ne ya? Böyle penaltı mı atılır? Kalecinin üzerine nişanladı resmen. Bizim Rıdvan'da kıyak yapacak ya Arda'ya "kalecinin sağına vurmuş ama kaleci doğru tahmin etmiş" gibilerinden bir şeyler diyor. Ya ne Tanju'su, ne Aykut'u? Taş devrine gitseydin. Bir sürü adam geldi penaltı atacak, attılar da. Hami attı, Ümit Davala attı, Hamit attı atıyor. Daha bir sürü adam geldi iyi penaltı atan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sleepingdeath said: Bence de bugün için puan iyi avantaj, ancak eğri oturup doğru konuşmak gerek, normal şartlar altında karşı takımı yenecek güçteyiz ama ona da performansı üstlerde olan oyuncuları kadroya almayarak yine beraberlik yapardık. Şimdi sormak gerek geçen maçın en iyilerinden Gökhan Töre son saniyemi girmeliydi maça? Tamam kötü oynadık mazeretimiz vs.. falan ama penaltıyıda bir zahmet atalım ya, geçen maç arda röportajda bir daha penaltı olursa tekrar burağa attırız demişti böylece yedi yuttu kendi lafınıda, bari burak atsaydı en azından gol olsa kendine güveni gelirdi hem ama nerde.. Böyle alınabilecek puanları vermekte çok iyi niyetliyiz sonra millet turnuvaya gidince bizde iyi niyetli olarak otururuz. Arda ne yapsın burak çekti gitti penaltı noktasından uzağa,korktu adam son dakikada penaltı kullanmaya Arda da sorumluluk aldı gidip kullandı. Hakikaten bok atmak için bahane arıyosunuz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Polyushka said: atleticoda amc oynuyor ki zaten. o pozisyon da ben de oynatırdım kendi takımımda. ama sol kanata ardayı koyacağıma, tüm sol kanadı patrick evra tarzı bir sol beke bırakmak, daha faydalı olurdu eminim Arda sahaya dizilim verildiginde sol kanatta gorunuyor sadece. Sen macı izlemeyip yazıldıgı pozisyona gore yorum yaparsan olacagı bu. Herifin ortasahada ayak basmadıgı yer kalmıyor. Bin defa sagdan bindirme yaptı, ortadan girdi. İzlemedin mi macı harbiden dogruyu soyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 öyle penaltı atılmaz hala savunuyorsun. dışarı vursa kızma bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ahah yektanin eli kirilmis ilk yari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 toggie said: Siz Messi, Ronaldo falan zannediyosunuz herelde o yuzden oluyor bu yorumlar. Topu ayagına aldıgı gibi hızlı gidebilen bi onlar var cunku. Ben hic o ayarda oldugunu dusunmemistim zaten. Ama Atletico'da banko 11 oynayabilecek kadar yetenekli, su anki hali ile. Arda yeteneğinin %50si kadar falan oynuyo. Biraz çabuk oynasa, topu ayağına değil önüne alarak gitse hakikaten efsanevi bi topçu olabilir. atleticoda bunları geliştirebilir de. Hücumda en etkili adam Arda tabi, ama yıldız oyuncu gibi oynamıyo. Bazen etkili olucak pozisyonları kesiyo bu hantallığı yüzünden. Ve hakikaten Messi zannedenler de var. atleticoda kendini geliştirip potansiyelini daha fazla yansıtır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 toggie, sen taş devri desen de, demesen de bu takımın en son gerçek penaltıcıları o adamlardır. Ne Hamit'i, ne Ümit Davalası allasen?! Arda'da b.k gibi penaltı attı, 10 bin kez izle o penaltıyı yorum net ve aynı olur. Sorumluluk aldı diye aferin mi diyeceğiz kalecinin ayaklarına topu nişanlayan adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cantona futbol zekan, bilgin her şeyin ortada seninle münakaşaya girmeyeceğim belli oluyor ki algıda da sorun var, bir gsliden daha çok severim ardayı, maçtan önce penaltı kim kullanacaksa elbette söylenir birisine sen kullan diye, ntvsporda videosu var geçen maçın röportajının adam bir daha olsa yine burağa kullandıracağız diyor. Kaldı ki bizim selçuk kullansa penaltıyı daha yüksek yüzde ile atma ihtimali vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 arda hakkında gördüğüm tek şey, hızlı çıkılan hücumları topu ayağına alıp öldürmek, saha sola 20 saat bakınmak, sol kanadı felç etmek, maç boyu 1 kere sol kanattan organize atak gelmez mi, gelmiyor işte. topu kaptırınca koşmamak, pres yapmamak. klasik amc adam işte. alex de souza gibi. ispanyollar bakmışlar, varsın koşmasın, dursun öyle amcde diye almışlar bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sabri bile o kadar kötü kullanamazdı o penaltıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cetintas said: toggie, sen taş devri desen de, demesen de bu takımın en son gerçek penaltıcıları o adamlardır. Ne Hamit'i, ne Ümit Davalası allasen?! Arda'da b.k gibi penaltı attı, 10 bin kez izle o penaltıyı yorum net ve aynı olur. Sorumluluk aldı diye aferin mi diyeceğiz kalecinin ayaklarına topu nişanlayan adama? Ya bırak. En son Tanju'yu izlemissin sen milli takımda. Bos konusuyosun. Penlatı kullanmak meziyet degildir. Adam gibi sut cekebilen herkes rahatca penaltıyı gole cevirebilir. Yetenek olan o anda sakin kalabilmek, sogukkanlı olmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi herkes kaçırabilir penaltı, aklı başında kimse buna itiraz etmez zaten ama bu şekilde kaçınca olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yani ardadan tekniğinden fazlasını beklememek gerek. ben beklemiyorum zaten şahsen, çünkü beceremiyor. sol açığa gökhan töreyi veya mehmet ekiciyi koyup, orta sahanın ortasına kaydırsa ardayı, yektanın yerine falan da olur yani. bu maçın kazanılma şansı çok daha yüksek olurdu, net. en azından daha çok gol pozisyonuna girilirdi gerçi kazanılması gereken maçta, 90 artı 3 te oyuncu değiştiren bir teknik adamdan da daha fazlasını beklemek fazla iyimserlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ne biçim penaltı çekmiş bu mal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 utanmasa pis burun vurcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Aluriel said: abi herkes kaçırabilir penaltı, aklı başında kimse buna itiraz etmez zaten ama bu şekilde kaçınca olmuyor işte. Abi penaltı baska ne sekilde kacacak? Penaltının her turlu kacırılması zaten fail. 90'a atan oldu da kurtaran kaleci mi gorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 rezil penaltıydı da bence fark koymaz her türlü 2. olucaz gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sleepingdeath said: cantona futbol zekan, bilgin her şeyin ortada seninle münakaşaya girmeyeceğim belli oluyor ki algıda da sorun var, bir gsliden daha çok severim ardayı, maçtan önce penaltı kim kullanacaksa elbette söylenir birisine sen kullan diye, ntvsporda videosu var geçen maçın röportajının adam bir daha olsa yine burağa kullandıracağız diyor. Kaldı ki bizim selçuk kullansa penaltıyı daha yüksek yüzde ile atma ihtimali vardı. Ya bak anlamadığın şey, Arda böyle dedi de Burak bidaki penaltıyı ben kullanıcam demedi, penaltı çalınınca kafasını eğdi uzaklaştı penaltı noktasından korkup, ne yapabilirsin o noktada kulağından tutup penaltı noktasına mı sürüklesin Arda sen kullanıcan diye? O an Burak kullanıcak psikolojide olmadığı için birinin sorumluluk alması gerekiyordu Arda aldı sorumluluğu ve kötü kullanıp kaçırdı. Arda'yı kötü penaltı kullandı diye eleştirebilirsiniz ama penaltı kullandı diye eleştirmeyin lütfen saçma oluyor. Adam elinden gelen neyse sahaya koyuyor teknik kadro ve diğer futbolcuların çoğunun aksine. Sorumluluk almak buna denir zaten bütün eleştiriyi kendi üstüne aldı adam o penaltıyı kaçırdığında, bu yüzden sorumluluk almak deniyor bu tarz hareketlere... Mesaja kişisel hakaretle başlaman zaten kapasiteni ortaya koymuş niye cevap verdiysem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 adamlarin golu verilmedi diye atmadi arda, yoksa beceremediginden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar