Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ben icq yerine miranda kullanıyorum. Bugün kablonet aldım, gelip taktılar falan ama şimdi miranda ile online olamıyorum. Bi elimden tutabilecek yol gösterebilecek kişi var mıdır acaba ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bence onu direk uninstal et miranda kadar salak bi icq programı görmedim. zaten daa geliştirme aşamasındalar bir çok özellik onda çalışmıo.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Hayır dial-up iken son derece memnundum, programın hiç bir eksikliği yok aksine az ram yeme gibi bi özelliği var. İstediğin plugin ile istediğin özelliği ekleyebiliyosun ayrıca. Zaten burda programın iyiliğini kötülüğünü sormadım kimseye icq ya nasıl bağlanabileceğimi sordum, bilmiyosan da cevap yazmazsın bu kadar basit.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ben de sana onu uninstall et, işe yaramaz dedim. hayret bi şey ya... beenmediysen kaale almazsın bu kadar basit[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 miranda gayet iyi program bence? bi de tr karkaterler çıksa içinde[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar